Naarasleijonat NALE Ry

Ajankohtaista

Kakkosjoukkue pelasi hyvän kauden. Lohkon sisäisessä finaalipelissä Espoo-Lentis oli kuitenkin Nalea parempi.
Ensimmäinen karsintapeli Joensuun Prihoja vastaan oli todella tiukka ja päättyi Nalen tappioon 2-3.
Etsimme joukkoomme innostuneita juniorivalmentajia.
Helmikuun salivuorot ovat nyt nähtävillä nettisivuilla.
Seuraava I-sarjan kotipeli pelataan lauantaina 25.1. klo 12 Kampin liikuntakeskuksessa. Osoite on Malminkatu 3.
Loppiaisena 6.1.2009 järjestettiin Tampereella lentopalloturnaus, johon osallistui 8 joukkuetta. Voiton vei Nale 1.
Naarasleijonat toivottaa kaikille jäsenilleen ja kannattajilleen rauhallista joulua sekä onnea tulevalle vuodelle.
Tiistaisin Kisahallilla ja torstaisin Pikku-Huopalahdessa harjoittelee iloinen joukko nuoria nalelaisia. He ovat junnujen 2-joukkue, jota valmentajat joskus marttakerhoksikin nimittävät.