Naarasleijonat NALE Ry

NALE 25 VUOTTA (14.1.2008)
Naarasleijonat viettää juhlakauttaan. Seura täytti 25 vuotta. Juhlia vietettiin joulukuussa Kaapelitehtaalla.
Naarasleijonat kiittää tukijoitaan ja kannattajiaan ja toivottaa kaikille menestyksekästä uutta vuotta.
Tammikuun salivuorot on päivitetty
NALE 25 VUOTTA (5.11.2007)
Naarasleijonat viettää juhlakauttaan. Seura täytti 25 vuotta.
Marraskuun salivuorot on päivitetty.
Nalen ykkösjoukkue kävi harjoittelemassa pelaamista ja katsastamassa itäisen Suomen joukkueiden taitotasoa Kuopion syysturnauksessa 1.–2.9.2007.
Nale on jo usean vuoden ajan osallistunut Tuska Open Air -festivaaliin. Tehtävänä on ollut festarialueen siivoaminen.
Juhlakauden kunniaksi Kisahallilla järjestettiin kutsuturnaus lauantaina 22.9. Mukana oli viisi joukkuetta. Voiton vei Nale I. Nale kiittää mukana olleita joukkueita, tuomareita, kirjureita, muita toimitsijoita sekä yleisöä ja toivottaa kaikille antoisaa lentopallokautta 2007–2008.