Naarasleijonat NALE Ry

Ajankohtaista

Lentopalloseurat PuMa-Volley ja Naarasleijonat ovat perustaneet yhdistetyn joukkueen Helsinki Volley 2: n naisten ykkössarjaan. Joukkue rakentuu 2-sarjasta nousseen Naarasleijonien joukkueen rungolle, jota täydentävät PuMan vanhemmat juniorit. Päävalmentajana toimii Gina Rask ja joukkueenjohtajana Rita Fingerroos.
Naarasleijonien kakkosjoukkue pelasi tiensä välierien kautta kauden finaaliturnaukseen. Finaalien perusteella Naarasleijonille avautui mahdollisuus sarjanousuun.
Tämä uutinen noteerattiin myös Lentopalloliitossa, joka uutisoi sivuillaan 16.4.2015 asiasta seuraavasti:
Naarasleijonien kakkosjoukkue on varmistanut paikkansa sarjan kahdeksan parhaan joukossa. Pelit jatkuvat välieräotteluilla, joissa vastaan asettuu Karhulan Veikot.
Nale 3 pelaa kevätkauden 2-sarjan alempaa jatkosarjaa.