Naarasleijonat NALE Ry

Ajankohtaista

Miesten maajoukkuepelaaja ja valmentaja Jyrki Nurminen sekä miesten maajoukkueen päävalmentaja Jussi Tommola aloittavat beach volleyn verkkokoulutussarjan maanantaina 18.5. vastaanottoteemalla.
Verkkokoulutukset mahdollistavat juuri nyt joustavan tavan osallistua valmentajakoulutuksiin, sekä kehittää itseään - valmentajana, urheilijana ja vaikka urheilijan vanhempana.
Lentopalloliiton Pääsarjaryhmä esittää kaudelle 2020-2021 sekä miehille että naisille kolminkertaista runkosarjaa Mestaruusliigaan, josta ensi vuonna ei suoraan pudota alempaan sarjaan. Lisäksi 1-sarjan voittaja voi hakea liigapaikkaa kaudelle 2021-2022. Nouseminen ei kuitenkaan ole automaattinen; sekä sarjassa pysyminen että nouseminen vaatii sen, että seura täyttää liigakelpoisuuskriteerit.
Vuoden 2020 Power Cupia ei järjestetä tulevana kesänä. Turnaus siirtyy pelattavaksi Salossa 10.-13.6.2021. Lentopalloliiton hallitus päätti tapahtuman siirtämisestä tämänpäiväisessä kokouksessaan. Samalla vuoden 2022 Power Cup Kauhavalla siirtyy vuodella eteenpäin. Uusi ajankohta PowerParkissa järjestettävälle vuoden 2022 turnaukselle on 9.-12.6.2022.
Lentopalloliiton hallitus päätti torstaina 09.04.2020, että A-, B- ja C-nuorten sijoituspelit jäävät pelaamatta kaudelta 2019-2020.
Ilmoittautuminen avautuu 14.7.2020
Lentopalloliiton valmentajakoulutukset pyörivät aktiivisesti koronasta huolimatta. Tarjolla on erityisesti verkkokoulutuksia ja perinteiset lähijaksot tasokoulutusten osalta on näillä näkymin toteutuksessa elo- ja syyskuussa.
Tyttöjen ja poikien aluevalmennuksen suunnitelmia leiritystoiminnan käynnistymisestä ”normaaliajan” taas koittaessa.
Lentopalloliiton kilpailuryhmä teki kokouksessaan päätöksiä koskien aikuisten, nuorten ja mastersien sarjatoimintaa koronavirusepidemian aiheuttamassa tilanteessa.
RSS ATOM