NALE 25 VUOTTA

Palkittuja nalelaisia
Katri ja pojat
Juhlavieraita

Naarasleijonat viettää juhlakauttaan. Seura täytti 25 vuotta. Juhlia vietettiin joulukuussa Kaapelitehtaalla.

Naarasleijonat juhli 25-vuotispäiviään 8.12.2007 Ruoholahdessa Kaapelitehtaan Hima&Sali-ravintolassa. Illan ohjelmaan kuului puheenjohtajan tervetuliaispuhe, buffet-illallinen, ansioituneiden palkitseminen, ykkösjoukkueen toimittamat Nalen tv-uutiset sekä vapaata seurustelua ja tanssia. Musiikista vastasi pirteä ja ihastuttava bändi Katri ja pojat.

Ansioituneita nalelaisia palkittiin Naarasleijonien leijonatinatuopeilla. Palkitsemisperusteita olivat  pitkäjänteinen ja suurella sydämellä tehty työ ja oman ajan antaminen Naarasleijonien hyväksi sekä lojaalisuus seuraa kohtaan ja halu olla mukana Naarasleijonien kehityksessä.

Leijonatinatuopeilla palkitut nalelaiset:

Happonen Liisa

Happonen Merja

Hertell Sari

Laine Emmi

Nurmi Jukka

Nurmi Leena

Peltola Riitta

Sumiloff Ritva

Tahvanainen Päivi

Ylitalo Jaana (lisäksi Suomen Lentopalloliiton myöntämä hopeinen ansiomerkki)