Helsinkiläinen lentopallojoukkue naisten 2- sarjassa

27.8.2009

Perinteiset helsinkiläiset lentopalloseurat NALE ( Naarasleijonat ) ja PPS ( Poliisien Palloseura ) löivät kättä 12.5.2009 ja päättivät yhdistää naisenergiansa edistääkseen helsinkiläistä tyttö- ja naislentopalloa.

Tätä varten seurat ovat koonneet yhteisen joukkueen kakkossarjaan. Joukkue tulee pelaamaan nimellä Helsinki Volley (HEL Volley). Joukkue pelaa kaudella 2009-2010 kakkossarjan lohkossa 12. Helsinki Volley treenaa ja pelaa kotiottelunsa Helsingin keskustan alueella, Kampin liikuntahallilla ja Töölön Kisahallilla.
Helsinki Volley:ta valmentaa Jari Mattila, joka on itse pelannut PPS:ssä ja pääsarjatasolla yli 10 vuotta. Viimeiset vuodet Jari on toiminut valmentajana kahdessa pääkaupunkiseudun naisjoukkueessa.
Helsinki Volley:n yhteyshenkilönä toimii Jaana Ylitalo NALE:sta.