Kesän talkookeikat Tuska ja HCM

6.3.2010

Kesällä 2010 talkookeikat ajoittuvat seuraavanlaisesti: Tuska Festivaali 2.–5.7.2010 ja Helsinki City Marathon 13.–14.8.2010. Merkkaa päivämäärät kalenteriisi jo nyt!

Naarasleijonien perinteiset talkookeikat ovat olleet siivoustyö Tuska-festivaaleilla sekä opastustehtävät Helsinki City Marathonilla. Talkootyötuloilla katetaan suurin osa seuran harjoitus- ja pelitoiminnan kuluista, joten talkootöihin osallistuminen on jokaisen Nalelaisen tai Nalelaisen vanhemman velvollisuus.

Talkootyö ei ole hampaat irvessä puurtamista, vaan työtä tehdään rennolla ja iloisella mielellä ja hyvällä yhteishengellä. Joukkuekavereista pidetään talkoissakin huolta, ja samalla on hyvä mahdollisuus tutustua oman seuran väkeen sekä muihin junnuvanhempiin.

Katso kuvia edellisiltä talkookeikoilta >>