Helsinki Volleyn taival päättyi Suomen Cupissa

17.10.2010

Lyhyestä virsi kaunis: Helsinki Volley taival Suomen Cupissa päättyi sunnuntain ottelussa Lempäälän Kisaa vastaan.

Helsinki Volley matkasi sunnuntaiaamuna Lempäälään pelaamaan Suomen Cupin kerrasta poikki ottelua. Lempäälän joukkueen tiedettiin jo etukäteen olevan kova, sillä he olisivat nousseet Helsinki City Volleyn tavoin tälle kaudelle ykkössarjaan, mutta lempääläiset päättivät olla ottamatta sarjapaikkaa vastaan ja jatkoivat näin ollen kakkossarjassa. Lisämausteena sunnuntain ottelussa oli Suomen Cupin uusi pistelaskusysteemi, jossa Lempäälän Kisa yhtä sarjaa alemmalla tasolla pelaavana joukkueena lähti jokaiseen erään 5 - 0 johtoasemasta ennen kuin tuomari oli edes ehtinyt kiivetä tuomaritelineeseensä. 

Ensimmäisessä erässä helsinkiläiset ottivat erän puolenvälin tienoilla lempääläiset kiinni ja menivät erän lopulla jopa parin pisteen johtoon, mutta kotijoukkue käänsi kuitenkin ottelun itsellensä tiukasti ja voittivat ensimmäisen erän kahden pisteen turvin. Toisessa ja kolmannessa erässä johtoaseman kiriminen oli entistä tiukempaa, eikä helsinkiläiset onnistuneetkaan saamaan kiinni lempääläisiä ja kotijoukku vei ottelun nimiinsä suoraan 3 - 0. Helsinkiläisillä oli vastassa pitkä ja kova torjunta, jota citykissat eivät saaneet rikottua riittävästi. Vastustaja pelasi myös hyvää hyökkäyspeliä.

Päivän tappion myötä Helsinki Volleyn Suomen Cupin pelit loppuivat ja nyt citykissat keskittyvät taas täysillä sarjaotteluihin. 

 Seuraava ottelu pelataan tulevana lauantaina 23.10. klo 14:45 Espoon Lentiksen kotiareenalla Leppävaarassa. Tervetuloa kannustamaan Helsingin joukkuetta!