Helsinki Volleylle tappio Mestoa vastaan

6.2.2011

Helsinki Volleylle 3 - 0 (19-25, 26-28, 29-31) tappio Mestoa vastaan. Toinen ja kolmas ratkottiin vasta jatkopalloilla, mutta valitettavasti helsinkiläiset eivät saaneet käännettyä niitä nimiinsä.

Lauantaina oli Töölössä todellinen urheilupäivä. Päivällä Helsinki Volley kohtasi Kisahallin isolla puolella Meston Tampereelta ja illalla Olympiastadionilla pelattiin historiallinen jääkiekon ulkoilmaottelu Jokerit - HIFK. Tällä kertaa töölöläisten pistepottia kasvattivat vain kiekkoilijat.

Pelipäivän lämmittelyt lähtivät käyntiin perinteisellä happihyppelyllä ja hyväksi havaitulla ulkojumpalla ja piirileikillä. Kaikki vaikutti vielä tässä vaiheessa oikein hyvältä. Ottelun lähtiessä liikenteeseen Helsinkin Volley oli hieman vaikeuksissa vastaanoton kanssa ja Mesto otti terävän lähdön ensimmäisen erän alkuun kovilla syötöillään. Erän edetessä Helsinki Volley pääsi kuitenkin hieman lähemmäksi vastustajaa, mutta erän alun johdon turvin Mesto vei ensimmäisen erän nimiinsä 25-19.

Toisessa erässä Mestolla oli jälleen vahva alku, mutta erän puolessa välissä citykissat vaihtoivat uuden vaihteen silmään ja menivät jo muutaman pisteen johtoon. Erän lopussa vastustaja kuitenkin osoitti sinnikyytensä, ja erä jatkopalloilla tampereelaisille 28-26.

Mestolaiset ottivat pienen kaulan myös kolmannessa erässä ja puolessa välissä erää tilanne näytti jo melko selkeältä Meston hyväksi. Helsinkiläisten parhaana palkitun Heldi Olkkosen rohkea hyökkäyspeli sytytti kuitenkin Helsinki Volleyn taistelemaan ja helsinkiläiset kirivätkin tampereelaisten pistejohton umpeen. Helsinki Volley ei kuitenkaan saanut ratkaistua erää itselleen parissa eräpallotilanteessa ja jatkopalloille mennyt erä kääntyi vieraiden hyväksi pistein 31-29. Näin kaksi sarjapistettä lähtivät mestolaisten mukana Tampereelle.

 

Seuraava ottelu pelataan 13.2. klo 14:00 PKS Volleytä vastaan Malmilla. 

Kiitos yleisölle kannustuksesta ja tervetuloa ensi sunnuntaina paikalliskamppailuun kannustamaan Helsinki Volleyta!