Helsinki Volley 3 - 0 voittoon Salettia vastaan - let's go!

7.3.2011

Helsinki Volley aloitti ykkössarja karsintaotteluparin 3 - 0 (25-15, 25-12, 25-19) vierasvoitolla Siilinjärven Salettia vastaan. Seuraava ja ratkaiseva ottelu pelataan tulevana lauantaina 12.3. Kampissa klo 17:45.

Helsinki Volley suuntasi viikonloppuna Savoon pelaamaan ykkössarjan karsintaottelua Siilinjärven Salettia vastaan. Vastustaja ei ollut helsinkiläisille entuudestaan tuttu, sillä joukkue pelasi ykkössarjan toisessa lohkossa alkusarjassa. Tapahtumarikkaan reissun jälkeen ja häikäisevän laskiaissunnuntain auringon paisteen (lähes) sokaisemana citykissat löysivät tiensä siilinjärveläisten isoon kotihalliin, jossa oli edessä otteluparin ensimmäinen koitos. Helsinkiläiset olivat hereillä jo heti ottelun alkumetreillä ja saikin otteluun hyvä alun ja vei ensimmäisen erän nimiinsä 25 - 15. Ottelun toisessa erässä helsinkiläisistä ottelun parhaana palkittu Mia Ollila päätti vetää ässän hihastaan ja syötti helsinkiläiset jo 9 - 0 johtoon. Näin toinen erä helsinkiläisille hienosti 25 - 12. Pitkän erätauon jälkeen kotijoukkue lähti kolmanteen erään terävästi liikkelle ja erä etenikin tasaisesti 15 pisteeseen. Tässä tilanteessa parin hienon onnistumisen jälkeen helsikiläiset saivat muutaman pisteen kaulan. Etumatka pidettiin kiinni loppuun asti ja ottelun kolmas erä pääkaupunkilaisille 25 - 19. Näin koko ottelu Helsinki Volleylle 3 - 0.

Seuraava ja ratkaiseva ottelu pelataan tulevana lauantaina 12.3. Helsingissä Kampin Liikuntakeskuksessa klo 17:45. Otteluparin voittaja säilyttää paikkansa ykkössarjassa ja häviäjä lähtee ottamaan vauhtia kakkossarjasta kaudelle 2011 - 2012. Mikäli ottelut ja erät menevät tasan, pelataan toisen ottelun jälkeen suoraan ns. kultainen erä, jonka voittaja pitää paikkansa ykkössarjassa.

Tervetuloa kannustamaan Helsinki Volley voittoon - kyseessä on kauden viimeinen ja tärkein ottelu!