Helsinki Volleylle vierasvoitto Tampereelta ja lohkon paalupaikka

1.11.2011

Helsinki Volley pelasi runkosarjan ensimmäisen kierroksen päätösottelunsa lauantaina Tampereella. Mittaa otettiin nuorten U-18 maajoukkueesta, Varala Teamista. Ottelu päättyi 2-3 Helsinki Volleyn vierasvoittoon.
 
Ottelu alkoi HEL Volleyn täydellisessä komennossa, päättyen pisteisiin 14-25. Kuten tiedämme, pallo on pyöreä ja ote herpaantuu niin kovin helposti. Toisessa ja kolmannessa erässä helsinkiläisiltä loppui liike, syöttö ei kulkenut ja hyökkäys pehmeni - tehtiin joka osa-alueella omia suoria virheitä. Varala kiitti ja kuittasi kaksi seuraavaa erää helposti 25-14 ja 25-16.
 
Neljänteen erään oli aika ryhdistäytyä. HEL Volleyn oma peli saatiin taas uomiinsa ja päädyttiin viidenteen erään. Upean alun jälkeen Varala kiri vielä tasoihin ja puolia vaihdettiin 7-8 tilanteessa. Itseluottamus oli kuitenkin jälleen kohdallaan ja rohkealla pelillä kotiutettiin makoisa 2-3 voitto!
 
Kipakat löylyt, iltapala ja "myöhäinen loppuverryttely" siivitti joukkueen kohti talviaikaa ja runkosarjan toista kierrosta. Tästä on hyvä jatkaa - GO Helsinki Volley GO!