HEL Volley voitti toistamiseen MesTon

24.11.2011

Helsinki Volley matkasi menneenä sunnuntaina Tampereen Kaukajärvelle MesTon vieraaksi. Liekö pikku pakkanen jäykistänyt nivelet vai pyörikö matkalla kerrotut kauhuskenaariot vielä mielessä kun peli lähti niinkin takerrellen käyntiin. Turhan paljon virheitä ja etenkin omilla syöttövirheillä kartutettiin, kuin lahjaksi, vastustajankin pistetiliä. Kun kaiken lisäksi vielä tuomareidenkin otteet lipsahtelivat niin kovin tasokkaaksi erää ei voida kenenkään kantilta kehua. Tasatahtiin edettiin aivan erän lopulle saakka kunnes HEL Volley onnistui rykäisemään tarvittavan kahden pisteen eroon ja sai erän nimiinsä 26-28.
 
Erätauko, itsetutkiskelun paikka ja HEL Volley-henki heräsi! Syötöt saatiin kuntoon ja peli kulki muutenkin vaivatta. Toinen ja kolmas erä helposti Helsinkiin pistein 12-25 ja 13-25.
 
Runkosarjan otteluita on jäljellä kolme. Sunnuntaina 27.11 saapuu Kisahalliin vieraaksi Raision Urheilijat. Ottelu alkaa klo 15.45. Sitten on vuorossa tuplaviikonloppu. Lauantaina 3.12 otamme mittaa TTV:stä Hämeenkaaressa ja sunnuntaina 4.12 kotiottelu jälleen klo 15.45 Kisahallissa. Vastassa tuolloin Varalan U18 maajoukkue.
 
Tervetuloa !