Helsinki Volleylle 3-0 voitto

28.11.2011

Sunnuntaina Helsinki Volleyn vieraaksi Töölön Kisahalliin saapui Raision Urheilijat. Ensimmäinen erä HEL Volleylle helpohkosti 25-18. Toinen erä eteni kauttaaltaan kotijoukkueen tahdissa ja voitto eräpistein 25-13. Kolmas erä puolestaan käynnistyi tahmeammin muutaman pisteen takaa-ajossa, mutta erävoitto väännettiin hienosti pistein 25-22. 
 
Helsinki Volley esitti tällä kertaa etenkin hyvää kenttäpeliä ja upeita puolustuksia. Myös aloitukset nousivat suhteellisen mukavasti passarin hyppysiin ja hyökkääjät pääsivät pistämään palloa vastustajan kentään monipuolisista namupasseista.
Tärkeää oli myös se, että helpon toisen erän jälkeen, vastustajan ryhdistäytyessä kolmanteen, ottelu saatiin päätökseen ja hoidettiin tyylikkäästi 3-0.
 
Runkosarja lähestyy loppuaan ja pääsy ylempään jatkosarjaan on nyt varmistettu vaikka jäljellä on vielä kaksi ottelua. Tulevana lauantaina pelataan vierasottelu TT-Volleytä vastaan Hämeenlinnassa ja vuoden viimeinen kotiottelu nähdään sunnuntaina 4.12 klo 15.45 Kisahallissa. Vastassa tuolloin Varalan U18 maajoukkue. Tervetuloa!