Seurainfo 2011-2012

1.12.2011

Tässä on infopaketti Nalesta niin Nalen uusille kuin vanhoillekin jäsenille. Naarasleijonat on vuonna 1975 perustettu naislentopallon erikoisseura. Kotipaikkamme on Helsinki, ja joukkueidemme kotisaleina toimivat Töölön Kisahalli ja Kampin liikuntakeskus. Sinettiseurassamme on jäseniä noin 70. Nalella on sekä aikuisjoukkueita että junioritoimintaa.

Joukkueet

Helsinki Volley, 1-sarja

Valmentajina: Jorma Tiilikainen ja Jouni Nousiainen

Yhdyshenkilö: Jaana Ylitalo, jaana.ylitalo(a)mehilainen.fi

N2, 2-sarja

Valmentaja: Liisa Happonen

Yhdyshenkilö: Päivi Tahvanainen, paivi.tahvanainen(a)luja.fi

N3, 3-sarja

Valmentaja: Aki Pyysing

Yhdyshenkilö: Leena Rautio, l.rautio(a)kolumbus.fi

Nallukat (C97-tytöt)

Valmentajina: Miia Salomaa ja Satu Haavasoja

Yhdyshenkilö: Miia Salomaa, miia.salomaa(a)hotmail.com

Nallukat (D99-tytöt)

Valmentajina: Liina Hilkamo ja Satu Haavasoja

Yhdyshenkilö: liina.hilkamo(a)gmail.com

Oman joukkueesi harjoitusajat saat joukkueesi valmentajalta tai yhdyshenkilöltä sekä Nalen internetsivuilta.

Joukkueiden pelisäännöt

Juniorit ja heidän vanhempansa sopivat valmentajien kanssa pelisäännöistä.
Aikuisjoukkueissa sovitaan pelisäännöt ja jaetaan pelaajille eri vastuutehtävät (esim. pallovastaava, toimitsijavastaava jne.). Joukkueet hoitavat sovitusti toistensa peleissä toimitsijatehtäviä. Lentopallo on joukkuelaji, ja joukkue pelaajiensa summa. Jokaisen pelaajan velvollisuus on ilmoittaa ajoissa valmentajalle poissaoloista.

Toiminnan rahoitus

Seuran talous perustuu kausimaksuihin ja talkootöihin. Talkootyötuloilla katetaan suurin osa harjoitus- ja pelitoiminnan kuluista, joten talkootöihin osallistuminen on jokaisen nalelaisen tai nalelaisen vanhemman velvollisuus. Perinteiset talkookeikat ovat olleet siivoustyö Tuska- festivaaleilla (Suvilahdessa 29.06.-02.07.2012) sekä opastustehtävät Helsinki City Marathonilla (17.-18.08.2012).

Lisäksi nalelaiset maksavat kausimaksun, joka sisältää:

• pelaajalisenssin, jota ilman ei voi pelata Lentopalloliiton ja Etelä-Suomen Alueen sarjoissa

• Lentopalloliiton Kiila-lehden

• ohjattua valmennusta

• salivuokrat sekä peli- ja tuomarikulut

Tapaturmavakuutus voidaan hankkia lisenssin yhteydessä mikäli pelaajalla ei ole omaa kilpaurheilun kattavaa vakuutusta. B-junioreilla ja nuoremmilla vakuutus sisältyy lisenssiin.

Pelien ja turnauksien matkakulut joukkueet hoitavat itse.