D turnaus Puistolassa

11.2.2012

Kapteenina Sara O, vasemmalta: Sara A, Saana ja Iitu

 

D tytöt pelasivat kevään toisen turnauksensa Puistolassa. Jälleen ei päänvaivalta säästytty pienten vammojen ja muiden syiden takia. Pelit sujuivat kuitenkin hyvin ellei jo hieman paremmin. Nalen syöttöpeli oli tänään kohdallaan, "killerisyötöillä".

Joukkue oli täynnä virtaa jo heti aamusta. Pisteet tai häviöt eivät kerro tässäkään tapauksessa koko totuutta peleistä. Pelien tulokset saattoivat paikoin vaikuttaa hieman turhauttavilta, mutta todellisuudessa Nalen tytöillä on/oli hyvät mahdollisuudet voittaa joka joukkue Puistolassa.

Päänsärkyä aiheutti se, että viidestä tytöstä yhden oli lähdettävä kesken turnauksen muualle. Sen lisäksi, toisella oli lentopallon ulkopuolelta aiheutunut kyynärpäävaiva. Tämä aiheutti pientä hermostuneisuutta myös Nalen tytöissä, mutta ongelma ratkaistiin vaatimattomalla ensiavulla vanhempien avustuksella.

Kaikesta huolimatta tytöt pelasivat ehkä yhden parhaista turnauksistaan tällä kaudella. Pientä hiomista joukkueella kumminkin on kolmen kosketuksen pelissä, mutta se on korjattavissa.

Joukkueella tuntui olevan kivaa ja loppuhuudon kautta "kaikki smurffit pelastettiin".