HEL Volleylle komia voitto nurmoolaasista

16.2.2012

Helsinki Volleyn lauantaipäivä 11.2. lähti käyntiin aikaisilla aamutreeneillä. Hyvän herättelyn jälkeen pakattiin kimpsut ja kampsut bussiin ja suunnattiin nokka kohti Pohojanmaan lakeuksia.

Nurmon Jymy oli nähtävästi kutsunut koko maakunnan paikalle seuraamaan omiensa otteita ja kannustamaan kotijoukkueen ensimmäiseen voittoonsa ylemmässä jatkosarjassa. Hyvin olikin yleisöä paikalla.

Ottelu alkoi kuitenkin, lähes viime viikkoisen kohtaamisen tapaan, HEL Volleyn täydellisellä hallinnalla. Pääkaupungin joukkue teki upealla tavalla kaikkea sitä mitä viikon aikana oli treenattu. Nosto ja puolustus toimi Essin johdolla koko joukkueella mainiosti. Sari tarjoili tuttuun tapaansa maukkaita passeja. Yleispelaajat Ilona, Turre ja Heli sekä hakkuri Katju kiittivät ja ilottelivat niistä tappohyökkäyksiä, tsekkejä ja jujuja sopivasti vaihdellen. Keskarit Sara ja Laura napsivat - kuin kilpaa keskenään - näyttäviä torjuntapisteitä. Näillä eväillä kaksi ensimmäistä erää Helsinkiin pistein 11-25 ja 16-25.

Kolmannessa erässä hyvä ote sitten herpaantui. Kotijoukkue käytti HEL Volleyn virhesuman hyväkseen ja vei erän ansaitusti 25-18. Neljäs erä oli ottelun tasaisin. Pisteistä taisteltiin tosissaan ja yleisökin innostui kannustamaan omiaan. HEL Volley oli kuitenkin tehokkaampi hyökkäys- ja torjuntapelissään ja näin erä helsinkiläisille 22-25 ja koko ottelu 1-3.

Vuorokausi ehti jo vaihtua kun matka oli tehty ja lakeus nähty. Pää tyynyyn klo 02.30. Jälleen yksi pitkä lentopallopäivä takana - 18 tuntia - hyvässä seurassa ja monta kokemusta rikkaampana!