Helsinki Volley naisten 1-sarjan pronsille

7.3.2012

 

 

Helsinki Volley sijoittui kauden 2011-2012 naisten 1-sarjan kolmanneksi. Se on kelpo suoritus täysin uudistuneelle joukkueelle. Onnittelut !

 

Ennen kuin kolmas sija oli varmistunut pelattiin kuitenkin vielä kaksi kotiottelua. Lauantaina vieraaksi saapui Woman Volley Rovaniemeltä. Rovaniemi oli voittanut kaikki ylemmän jatkosarjan ottelut eikä ollut hävinnyt erääkään. Myös Helsingissä nähtiin kahdessa ensimmäisessä erässä täysin suvereeni Woman Volley.

Kolmas erä olikin sitten jo tasaisempaa pelaamista. Helsinki Volley aloitti erän vahvasti ja Rovaniemi pääsi tasoihin vasta 8-8 tilanteessa. Hyvillä hyökkäyksillä ja onnistuneilla torjunnoilla kotijoukkue sai vielä repäistyä parhaimillaan viiden pisteen johdon 19-14. Yllätys oli jo ilmassa, mutta sitten tilanteessa 18-21, astui syöttöpaikalle Jana Jaudzema. Jana, joka oli huolehtinut joukkueensa hyökkäyksistä valtaosan kahdessa ensimmäisessä erässä, johdatti joukkueensa piste pisteeltä tasoihin ja lopulta myös kolmannen erän voittoon pistein 23-25.

 

Sunnuntaina saatiin vieraaksi Puijo Wolley. Nyt ei viikon takaisesta tahmeasta pelistä ollut tietoakaan. Hyvällä asenteella lähdettiin siitä mikä lauantain kolmannessa erässä jäi ikään kuin kesken. Laajalla rintamalla tuli onnistumisia. Peli oli rentoa, helppoa ja hauskaa. Selvään 3-0 voittoon oli mukava päättää ylemmän jatkosarjan pelit.

 

Heti ensi viikonloppuna on jo edessä pudotuspelit. Puolivälierävastustajaksi saamme alemman jatkosarjan voittajan

Ajo-KLP Teamin Savonlinnasta. Ensimmäinen ottelu pelataan Savonlinnassa perjantaina ja toinen sunnuntaina kotona, Töölön Kisahallissa klo 12.00 alkaen. Mikäli otteluvoitot ovat sunnuntain pelin jälkeen tasan 1-1, niin välittömästi sunnuntain ottelun jälkeen pelataan ns. lisäerä, jonka voittaja jatkaa välieriin 16.-18.3.2012.