Helsinki Volleyn pelit päättyivät

19.3.2012

N1-sarjan välierät pelattiin viikonloppuna. Kappa Volley voitti perjantaina HEL Volleyn Kisahallissa 2-3 ja sunnuntaina kotonaan 3-1. Kun Rovaniemen Woman Volley voitti puolestaan Kuopion kahteen kertaan 3-0 niin kahdesta liigapaikasta taistelevat parit ovat selvillä:  Woman Volley Rovaniemeltä ja Kuusamon Pallokarhut sekä Pieksämäki Volley ja Kappa Volley Lahdesta. Liigapaikan saa kolmella voitolla.

Kappa Volley pelaa kauden tärkeimpiä pelejä hyvällä tasolla, kun taas HEL Volleyn peli ailahteli aivan liikaa. Välillä nähtiin loistavia suorituksia, sitten taas tulee pitkä putki omia suoria virheitä, kuten kävi sunnuntaina Lahdessa. Toisessa välieräottelussa nimittäin ensimmäinen erä oli alusta lähes loppuun HEL Volleyn hallintaa. Syke loppui vaan valitettavasti 24 pisteeseen. Sitten tuli Kappa ja vei erän 26-24. Toinen erä oli täydellistä HEL Volleyn näytöstä 16-25, mutta sitten ote taas hiipui ja peli pehmeni kahteen  seuraavaan erään.

Parhaiten viikonlopun hyökkäysvoima pysyi hanskassa Katjulla, joka palkittiinkin Helsinki Volleyn parhaana. Perjantaina palkinnon pokkasi passari Sari, joka teki täyden iltapuhteen joutuessaan hakemaan pallot laajalta säteeltä hyökkääjien hyökättäviksi.

Kaiken kaikkiaan kauden tavoite kuitenkin saavutettiin ja ehkäpä jopa osin ylitettiinkin.

Runkosarjan lohko 2:n voitto ja N1-sarjan pronssi !

Välierissä ei vaan vielä rahkeet riittäneet Kappa Volleyn kokenutta kolmikkoa vastaan.

Nyt hetken hengähdystauko - aikaa on vaikkapa siirtyä muutamaksi viikoksi katsomon puolelle seuraamaan liigakarsintoja ja liigan mitalipelejä.

Kiitos pelaajille, valmentajille, tuki - ja taustajoukoille ja yleisölle. Tästä on hyvä jatkaa!