Kevään viimeisiä turnauksia viedään.

27.3.2012

Parisen viikkoa sitten C junnuilla oli kotiturnaus Kisahallilla 17.3. Tytöillä oli hyvä fiilis turnauksen alkuun ja välillä se jopa näkyi kentälläkin. Voiton makuun ei joukkue sillä kertaa päässyt, eikä pelitkään menneet aivan putkeen. Pistetään pitkän pelitauon piikkiin nuo kaikki jäätymiset ja hosumiset turnauksessa.

Viime viikonloppuna D junnuilla oli turnaus Heinolassa ja meillä oli hieman vahvistuksia C junnujen puolelta pelaajapulan vuoksi. Tämä ei kuitenkaan sekoittanut peliä ollenkaan, vaan kaikki pelasivat jälleen kerran suhteellisen hyvää lentopalloa. Vaikkei voittoa tullut heillekään, pelit sujuivat melko hyvin. Joukkueella oli jälleen kerran "killeri"syöttöjä, joiden nostamisessa parilla vastustajalla oli vaikeuksia. Suurin yllättäjä turnauksessa oli joukkueemme nuorin pelaaja, jonka yrittäminen ja onnistuminen ylitti kaikki odotukset. Oliko kannustusjoukoissa olleiden isovanhempien läsnäololla vaikutusta, se jää arvailuiden varaan. :)

Tänä viikonloppuna C junnuilla on vielä edessään kauden viimeinen turnaus Puistolassa. Viel Glück, lycka till, good luck!