Junnujen kauden päättärit 28.4

1.5.2012

Nalen junnujen kanssa päätettiin viettää kauden päättäjäiset +nyyttärit viimeisellä treenikerralla lauantaina 28.4 Kisahallilla. Olimme "antaneet luvan" myös vanhemmille tulla mukaan pelailemaan junnujen joukkoon.

Päättäjäiset tuntuivat olevan menestys, vaikka alkuun kaikki oli melkoista "häsläämistä". Olimme valmentajien kesken keksineet järjestää pienimuotoinen turnaus päättäjäisiin osallistuville. Pelasimme pienpelejä niin, että joka pelissä vaihtuivat joukkueet. Näin pystyttiin ehkä hieman sekoittamaan pakkaa, eikä vain yksi "joukkue" pystynyt dominoimaan turnausta. Lopulta pelattiin myös 6 vs 6 peliä niiden kanssa, jotka vielä halusivat tai jaksoivat pelata.

Tietenkin palkitsimme eniten pisteitä keränneet pelaajat sekä junnuista että vanhemmista. Junnujen kohdalla ykkössija olisi pitänyt jakaa kolmeen osaan, mutta oli vain yksi pääpalkinto jaettavana. Näiden kolmen kesken käytiin vielä skaba ja lopulta junnujenkin osalta saatiin tietää voittaja.

Osallistujamäärä ylitti kaikki odotukset. Jos oikein laskettiin, niin tapahtumassa oli ehkä hieman yli 30 henkeä. Tilaisuuden aikana yllättävän moni vanhemmista ilmaisivat innostuksensa Nalen "pois jätettyä vuoroa" Rentopalloa kohtaan. Myös sisarusten joukossa tuntui mielenkiinto heränneen lentopalloa kohtaan. Tulevia F- ikäisiä kenties?

 

Seuraavaksi nenät kohti Turkua ja Power Cupia kesäkuun alussa!