Power Cup päivä 1

7.6.2012

ekan päivän fiiliksiä kentän reunalta! :)

Power Cup Turku 7.6.2012

Aamulla lähdimme Kisahallilta Miian kyydissä kohti Turkua noin puoli yhdeksän aikoihin. Alkumatka sujui mainiosti, mutta navigaattori ja Miian suuntavaisto pettivät matkan loppupuolella, kun piti löytää perille. Kauan aikaa pyörittyämme, kaupungissa, pääsimme Marin ohjeiden avulla kuitenkin lopulta Kupittaan lukiolle.

Majoittautuminen kävi suhteellisen helposti ilma- ja muiden patjojen kanssa. Vaihdoimme pelivaatteet ja lähdimme syömään. Ruokajono oli tosi pitkä, sillä monet menivät syömään samaan aikaan. Ruokajonossa pystyi kuitenkin seuraamaan Fintelligensiä! Ruokana oli makaronilaatikkoa, porkkanaraastetta, sekä ruisleipää ja maitoa. Söimme ulkona ja aurinko porotti.

Sitten lähdimme kohti pelikenttiä. Ehdimme juuri ja juuri yhdeksi, jolloin peli alkoi. Emme ehtineet edes lämmitellä, sillä jonossa meni niin pitkä aika. Ensimmäinen erä meni hyvin, vaikka hävisimmekin 12-25. Vaihtopelaajat keksivät lisäksi uuden huudon ’’Rohkeasti nostamaan, sitten kaikki huutamaan Nale!’’ Hyviä suorituksia silti tuli, joten olemme tyytyväisiä. Seuraavaa erä ei mennyt ihan putkeen, niin kuin Miia ja Satu sanoivat.

Pelin jälkeen meillä oli tuomarointi, joka meni hyvin. Kolmelta alkoi viimeinen peli. Se meni vähän niin ja näin. Ilma oli kuitenkin mahtava, ja aurinko paistoi koko päivän.

Pelien jälkeen menimme syömään ja jono oli tällä kertaa lyhyempi (onneksi), sillä olimme ajoissa.  Ruokana oli samaa, makaronilaatikkoa, mutta viimeiset saivat perunamuusia ja lihapuikkoja. Itse söimme molemmat makaronilaatikkoa, joka kävi jo hieman hermoille. Onneksi kaikki saivat ruoan jälkeen sipsipussit! Ruoan jälkeen menimme suihkuun ja lähdimme Citymarkettiin.

-Louna ja Veera-