Power Cup päivä 3

9.6.2012

Kisakinkerit valmetajien "näkökulmasta"....??!
Tällasta after diskomeininkiä meillä...

Aamulla heräsimme kaikki väsyneinä, se johtui osittain siitä, että olimme edellisiltana menneet myöhään nukkumaan. Sitten menimme syömään aamupalaa. Ensimmäinen peli meni ihan ok:sti. Toisen pelin ensimmäisessä erässä saimme 23 pistettä, mutta toinen erä meni paljon huonommin, nimittäin saimme vain 9 pistettä. Sitten menimme syömään, ja siellä sattui pari mokaa, mutta siitä ei sen enempää. Ruokailun jälkeen Sarat ja Iitu menivät kuulutuskoppiin ja toivottivat Miialle synttärionnea. Loput pelit menivätkin ihan hyvin, vaikka emme voittanutkaan. Peleihin intoa toi se, että Miialla oli synttärit ja meille oli luvattu pizzaa yhden erän voittamisesta. Viimeisen pelin lopuksi huutomme oli: PALJON ONNEA PARAS MIIA!!! Sitten menimme syömään lihapullia. Iltapäivällä menimmekin jo ostamaan Cittarista karkkia jne., joita emme olleet saaneet syödä muina päivinä. Tänäänhän oli karkkipäivä! jei! Sitten menimme suihkuun ja aloimme valmistautua diskoa varten.

Lähtiessämme diskoon otimme kilpailun kuka/kenen auto olisi ensimmäinen paikalla. (Miia/Satu yhdistelmä tietenkin jälleen viimeisenä) Paikan päällä jouduimme odottamaan n. 15 min. ennen kuin pääsimme sisään diskoon. Diskossa meille esiintyi mm. DJ Preal, Mikael Gabriel ja Tuhkalehto. Samalla pääsimme mukaan Tuhkalehdon Salainen maa-biisin musiikkivideolle, sekä Mikael Gabrielin kanssa samaan kuvaan. Päivällä oli satanut, ja nyt tihkutti.

-Iitu ja Sara A-

 

”Pohjosen poika ei tyttöjä pelkää, ei, ei tyttöjä pelkää!” (valmennuskaksikko saattoi olla hieman enemmän innostunut pohjosen poika biisistä kuin muut, ehkä!?!? : ))

-Eräät henkilöt menivät hieman hämilleen, kun Miia (tai joku) tokaisi koulun pihalla Mikael Gabrielin lähteneen tyttöjen perään (jokainen kääntyi katsomaan oliko näin). haha…

-Pientä väsymystä havaittavissa joka suunnalla. (lue: hirveitä naurukohtauksia, joita iltapalalla ei edes valmennuskaksikko pystynyt välttämään.)

-Huomenna pääsee nukkumaan!!! :P

 -Satu-