Helsinki Volleyllä neljäs kausi edessä

10.9.2012

Helsinki Volleyllä neljäs kausi edessä

Helsinki Volley on Naarasleijonien ja Poliisien Palloseuran yhteinen naislentopallojoukkue.
Sen historian neljäs kausi pyörähtää kohta käyntiin. HEL Volley on edennyt nousujohteisesti ja menestynyt kausi kaudelta yhä paremmin. Viime kaudella olimme 1-sarjan kolmosia. Katse on suunnattu edelleen eteenpäin ja tavoitteet ovat nytkin korkealla. Syksyllä tavoitteena on päästä lohkossamme kolmen parhaan joukkoon. Keväällä kahden lohkon kolme parasta pelaavat kuuden joukkueen kaksinkertaisen ylemmän jatkosarjan. Ylemmän jatkosarjan jälkeen pelataan pudotuspelit – välierien voittajat (kaksi joukkuetta) etenevät liigakarsintoihin.

Helsinki Volley on ainoa pääkaupunkiseudun naislentopallojoukkue, joka pelaa lentopalloliiton korkeimmalla sarjatasolla. Sen taustalla olevat seurat (NALE ja PPS) haluavat näin kehittää omalla vahvalla panoksellaan etelän alueen tyttö- ja naislentopalloa. Asia on noteerattu etenkin pääkaupunkiseudun ulkopuolella ja kannustavat kommentit sieltä kertovat meidän olevan oikealla tiellä. Olemme iloisia, että myös alueemme nuoret lahjakkaat pelaajat ovat löytäneet meidät. Olemme myös äärettömän tyytyväisiä, että saimme hiottua sopimuksen myös joukkueelle tärkeiden kokeneempien pelaajien kanssa. Tätä iloista ja motivoitunutta ryhmää valmentaa pääkaupunkiseudun lentopallomaailman hyvin tunteva ja myös useita kausia 1-sarjatasolla päävalmentajana toiminut Börje Henriksson. Hyvä paketti on siis kasassa.

Mieltämme lämmittää myös Helsingin kaupungin liikuntaviraston ymmärrys ja tuki harjoitus- ja pelivuorojen myöntämisen muodossa omalla toiminta-alueellamme. Helsinki Volley nimittäin harjoittelee ja pelaa kotiottelunsa perinteikkäässä Töölön Kisahallissa. Tervetuloa seuraamaan pelejämme ja kannustamaan joukkuettamme kauden koitoksissa.

Jaana Ylitalo                      Pekka Höök
Naarasleijonat                    Poliisien Palloseura
NALE ry                             PPS ry

Kauden 12-13 kynnyksellä

Helsinki Volley on pelannut muutaman vuoden naisten ykkössarjaa. Viime kausi oli jo tulosten valossa hyvä kausi. Kausi 12-13 aloitetaan hieman odottavissa tunnelmissa. Muutamat joukkueet lohkossamme ovat selkeästi vahvistuneet ja nuoret pelaajat ovat taas vuoden vanhempia. Mutta samoin on käynyt meidänkin joukkueellemme. Kesän biitsikauden jälkeen on taas mukava siirtyä sisälentopallon pariin ja uuden joukkueen kanssa kehittyä kohti tulevia koitoksia. Tämän vuoden ryhmä on sopiva sekoitus nuoria lahjakkaita pelaajia ja vastapainona nippu kokeneempaa kaartia, joilla on kokemusta ykkössarjasta ja korkeammaltakin. Sarja on sen verran pitkä ja kova, että kokemuksella tulee olemaan oma merkityksensä. Tavoitteenamme on syksyllä yltää lohkossamme kolmen parhaan joukkoon. Syksyn runkosarjan kautta joukkue valmistautuu ylempään jatkosarjaan ja kevään ratkaisupeleihin.

Tähän asti harjoitukset ovat sujuneet hyvin ja nyt, kun joukkueen lopullinen kokoonpano on lyöty lukkoon, tahti vain tiivistyy kuusikkopelaamisen osalta. Haluamme näyttää, että lentopalloa osataan pelata pääkaupungissakin ja vieläpä eräässä sen keskeisimmässä hallissa, Töölön Kisahallissa. Toivotamme kaikki tervetulleiksi seuraamaan kotiotteluitamme.

Börje Henriksson
valmentaja