C- junnujen harjoitusturnaus Puistolassa

29.9.2012

NaleC-Salpis pojat

Tänään pelattiin C- tyttöjen kauden ensimmäinen turnaus Puistolassa.

Tavoitteena turnauksessa oli harjoitella 2-passarin kiertoa. Tietenkin pelituntuman saaminen alkavaa kautta varten oli tärkeää. Jokainen pelaaja ylitti itsensä turnauksen aikana. Puistolassa nähtiin myös muutama erittäin onnistunut torjuntaPISTE meidän puolelta, vaikkei torjuntaa ole juurikaan harjoiteltu. Tyypilliset ylä- ja alamäet koettiin kolmen pelin aikana erittäin näkyvästi.

Pieni epäilys oli valmentajien puolella 2- passarin kierrosta ja siitä miten se tulisi käytännössä toimimaan. Epäileminen oli kuitenkin täysin turhaa, koska selvästi suurin osa oli tehnyt läksynsä, "teoriapapereita" lukien. Suurta epäilystä tuotti peli Salpiksen C- poikia vastaan. Mutta oletus siitä, että tulisi pahasti takkiin, täytyi myös kumota. Tytöt pelasivat poikia vastaan myös suhteellisen hyvin, pieniä jäätymisiä lukuunottamatta.

Viimeisen pelin kohdalla yritettiin motivoida "tyyppejä" liikkumaan kuntotreeneillä. Jos ei ole yritystä/liikettä, seuraavat treenit on pääosin pelkkää kuntoa. Ensimmäisen erän kohdalla motivointi tuntui auttaneen, mutta siihen se sitten jäi. Tiistaina sitten nähdään millainen osallistujamäärä kuntotreeneissä...??!! :)

Tiukasti aikataulutettu turnaus alkoi jo riistää hermoja (ainakin valmentajien puolella), koska jokaista peliä varten oli varattu tasan 40 minuuttia peliaikaa eikä sitä saanut periaatteessa ylittää. Pelit pistettiin semitylysti poikki kun tuo 40 minuuttia tuli täyteen.

Olimme koko joukkueena lähdössä jo kotia kohti, kun eräs "joulupukiksi" kutsuttu järjestäjäherra tulee ilmoittamaan viimeisestä tuomarivuorosta. Mikäs siinä, että ilmoitus tuli 15 minuuttia myöhässä. Vielä paikalla olleiden, halukkaiden, pelaajien kanssa lähdettiin tuomaroimaan/kirjuroimaan peliä, joka lopulta sitten tultiin keskeyttämään toisen erän alkupuolella (saatiin finaalipelit aloitettua aikaisin, that's fair?).

Kaiken kaikkiaan turnaus oli melko onnistunut, vaikkei yhtään peliä voitettukaan. Tytöillä tuntui olevan hauskaa ja hienot onnistumiset värittivät pelejä. Tästä on hyvä jatkaa seuraaviin peleihin.