Kauden avausviikonloppu toi Helsinki Volleylle kuusi pistettä

1.10.2012

 

Naisten 1-sarjassa pelaava Helsinki Volley aloitti kauden lauantaina 29.9. Vieraaksi Kisahalliin saapui Vilppulan Tähti, joka oli ottanut mukaansa vain kuusikollisen pelaajia. Kaksi ensimmäistä erää mentiin täysin helsinkiläisten komennossa. Erät 25-9 ja 25-7. Kolmanteen erään vierailijat saivat jo hiukan enemmän onnistumisia virolaisvahvistuksen johdolla. Tämäkin erä kuitenkin selkeästi kotijoukkueelle pistein 25-14. Parhaina palkittiin kovakätiset hyökkääjät Elise Algo ja Mirja Tuure.

 

Sunnuntaina Helsinki Volley matkusti Hämeenlinnaan ja perinteiseen Hämeenkaareen. Kotijoukkue Team Tawast Volley panosti ottelun alussa koviin aloitussyöttöihin ja Helsinki Volleyllä kesti tovin päästä peliin mukaan. Piste pisteeltä TTV:n johto kurottiin kuitenkin kiinni. Tasatilanteessa 19-19 Miran syötöillä edettiin kohti erävoittoa, 23-25.

Toinen erä olikin sitten täysin HEL Volleyn näytöstä. Heli nosteli aloitukset, Sari jakeli passeja ja hyökkääjät nautiskelivat niin keskeltä kuin laidoistakin. Eräpisteet 12-25.

Kolmannessa erässä molemmat joukkueet satsasivat pahoihin syöttöihin. Tasatahtiin mentiin ja jälleen olltiin tasatilanteessa 19-19. Kosketukset ja rajapallot toivat päänvaivaa myös tuomareille ja joitakin tuomioita täytyi miettiä yllättävänkin pitkään. Hämeenlinnassa kun oltiin niin erä TTV:lle 25-21.

Epäselvyyksien ei enää neljännessä erässä annettu haitata. Sen verran vakuuttavaa oli Helsinki Volleyn peli. Katjun hyvät syöttöputket ja tehokkaat hyökkäykset Silken, Mirjan ja Lauran säestyksellä toivat erävoiton pistein 15-25.

 

Näin on kausi 2012-2013 korkattu. Lauantaina 6.10. klo 16:00 jatketaan jälleen kotiottelulla. Vieraaksi Kisahallille saapuu Kausalan Yritys, viimekauden lahtelaisilla vahvistettuna.

 

Tervetuloa kannustamaan !