Naarasleijonat aktiivisesti mukana kehittämässä lajia ja itseään

11.10.2012

Sinettiseuraseminaari 2012

Nalelaiset ovat aktiivista porukkaa ja vahvasti mukana lajin eri kehittämisfoorumeissa.

Muun muassa Lentopalloliiton luottamustehtävissä seura on hienosti edustettuna. Seuran puheenjohtaja Jaana Ylitalo toimii Etelän alueen / Pääkaupunkiseudun edustajana Lentopalloliiton liittovaltuustossa. Nale2 -joukkuetta valmentava ja joukkueessa itse pelaava Nora Isomäki puolestaan kuuluu Lentopalloliiton hallitukseen. Molemmat kuuluvat myös kilpailuryhmään. Lisäksi Nora vaikuttaa Beach Volleyn kilpailujaoksessa. Lentopalloliiton veteraanijaoksessa Nalesta mukana on Päivi Tahvanainen.

Luottamustehtävien lisäksi Nalessa panostetaan oman osaamisen kehittämiseen. Viime aikona onkin tapahtunut paljon ja kuluneen vuoden aikana muun muassa:

- I-tason valmentajakoulutuksen ovat suorittaneet: Miia Salomaa, Satu Haavasoja ja Ilona Siuro.

- Tästä se alkaa -koulutuksen ovat suorittaneet: Jaana Ylitalo, Liisa Happonen ja Ilona Siuro.

- Nuoren Suomen Sinettiseuraseminaariin osallistuivat: Ilona Siuro ja Mia Ollila.

Lisäksi valtaosa seuran junioripelaajista suoritti lokakuussa 2012 nuorisotuomarikoulutuksen. Tulevia koulutuksia on niin ikään suunnitteilla ja Tekniikkakoulu järjestetään yhdessä Lentopalloliiton kanssa 14.-16.12.2012. Aloittavan ohjaajan koulutus on tarkoitus järjestää keväällä 2013.