C-turnaus Leppävaarassa

15.10.2012

Aikalisä?
Voitto!! Kuvassa kapteenina Emma, Millie, Olivia, Siiri, Roosa, Idil, Louna ja Veera.
Seuraavan vastustajan pelaamisen analysointia? ;)
Voittopelin pisteitä!

Eilen pelattiin C junnujen ensimmäinen sarjaturnaus Leppävaarassa.

Heti ensimmäisestä pelistä lähtien tytöt lähtivät tsemppaamaan ja se tuotti tuloksia. Heti turnauksen alkuun yksi voitto Pumasta 2-0 lukemin. Peli loi mukavasti itseluottamusta tytöille seuraavaa vastustajaa Salpista vastaan. Salpista vastaan olikin sitten aivan toisenlainen peli. Salpis vei melko mukavasti koko peliä ja tappio tuli omille tytöille. Pelit Bluesia ja Hotaa vastaan myös olivat tappiollisia. Hotaa vastaan aloitettiin melko kehnosti antamalla helppoja pisteitä ensimmäisessä erässä, mutta tytöt tekivät erittäin hienon nousun toisessa erässä, joka lopulta päättyi vastapuolelle 27-25 pistein (tai jotain tämänkaltaista).

Turnauksen aikana tuli myös huomattua miten hyvin tytöt ovat oppineet pelipaikat ja paikan vaihdot lyhyen ajan sisällä. Talvisalivuorojen alettua, aloitettiin myös C tyttöjen kanssa harjoittelemaan etukentän paikanvaihtoja, jotka tuntuivat jo nyt olevan hallussa. Erittäin positiivinen huomio/yllätys. "Pientä" hiomista tietenkin on jokaisen osalla ja jokaisen paikan kohdalla, mutta tästä on hyvä lähteä niitä viilaamaan!

Turnauksen useimmin kuultu ohje tytöille: Liike, liike, liike! :)

C junnujen kauden voittosaldo on nyt avattu heti ensimmäisen turnauksen aikana ja nyt vain seuraavaa turnausta odotellessa!