C junnut Perttulassa

4.11.2012

Pientä säätöä oli valmentajien kohdalla turnauspaikan löytämisessä. Molemmat olivat ajaneet "hieman" ohi, mutta lopulta ehdittiin hyvin ennen pelejä paikalle. :)

Turnausta varten oli myös pakko miettiä pelipaikkoja (pelejä yleensä), koska pelikuntoisena oli vain yksi passari. Kaikki pelit olivat melkoista sähellystä, pelipaikkojen ja ehkä vähän muunkin takia. Välillä tuntui ettei kaikki olleet aivan mukana pelissä ja annettiin turhia pisteitä vastustajille. Kaikki (MäViä lukuunottamatta) joukkueet olivat tuttuja kasvoja täynnä, joten mikään, mitä verkon toisella puolella tapahtui, ei oikeastaan tullut yllätyksenä meille.

Kaikesta huolimatta meidän tytöt voittivat yhden pelin neljästä. Meidän tytöt ovat nyt tehneet selväksi ainakin Pumna Hobby joukkueelle, etteivät aio antaa voittoa heille.

Ja yksi mainitsemisen arvoinen asia turnauksesta on se, että vanhemmat ovat tällä kaudella olleet todella aktiivisia kannustustajia turnauksissa.  Perttulan turnauksessa taisimme tehdä ennätyksen. Edes meidän kotiturnauksissa ei ole ollut niin montaa vanhempaa/muita kannustajia mukana kuin nyt. ISO PLUSSA vanhemmille!! :)

 

Seuraava turnaus näyttäisi olevan 17.11 ja Lentopalloliiton tulospalvelun mukaan se olisi kotiturnaus. Jos näin on, vanhemmat/ muu kannatusporukka, kaikki kannattamaan meidän tytöt hyviä pelejä/voittoja kohti!! :)