D-tytöt Puistolassa

10.11.2012

Hyökkäys käynnissä
Seinä edessä, vastustaja joutuu heittämään helpon.

 Ja niin se lähti meidän matka puistolaan kisikseltä...kunhan oli laskettu, että kaikki on varmasti matkassa :) ja mukavasti lähti vielä kannatusjoukkoja matkaan :)

 

Ensimmäiset pelit meni meidän joukkueen osalta tuomarointi ja kirjurointi tehtävissä, jotka menivät hyvin. (olihan silloin taannoin koulutuskin tähän hommaan ja pientä kokemustakin joukossa)

 

Eka peli ja vastassa Puma Yellow..ja niinhän se Nalelle meni molemmat erät !! Ja tytöt aivan innoissaan, olihan se kiva aloittaa turnaus voitolla ! (25-18, 25-16)

 

Toinen peli ja vastassa Puman toinen joukkue Puma Black. Oisko ollu tytöillä vielä jääny ilohiiri ekasta pelistä, mutta jotain jäi puuttumaan ja vastaanotto ei toiminut. Puma Black vei 25-14, 25-9. 

 

Kolmas ja vika peli ja vastassa Blues Volley 1. Eka erä ja voitto kotiin. Tytöt on ihan fiiliksis: " Ei olla ennen oltu lähelläkään voittaa tätä joukkuetta" . Toinen erä ja taistelufiilis ei niin kova; BV1 vei erän. Ennen kolmannen erän alkuun kyselykierros..."Haluutteko te voittaa?" Kovasta taistelusta huolimatta se jokin taas puuttuu ja BV1 vie pelistä voiton.

 

Kaiken kaikkiaan tämä turnaus oli aivan älyttömän onnistunut pelillisesti. Tytöt näytti, että he osaavat liikkua kentällä ja keskittyä erityisesti aloitussyöttöihin. BV:n valmentajakin ihan tuli kehumaan tyttöjä, että ovat kehittyneet hurjasti :) 

Mietittiin siinä vielä tulevaisuuden suunnitelmia pelipaikoista ;) Että tätä mallia, kun tytöt kehittyy niin sitä ollaan kohta taistelemassa suomen mestaruudesta :))

 

Kiitos vielä kaikille vanhemmille, kun olitte kannustamassa ja seuraavan kerran sitten pelataan 24.11. kotiturnausta kisiksellä, että sinne sitten kannustamaan isolla joukolla.

 

Terkuin Mira