C tytöt+ kotiturnaus

19.11.2012

PIeni alku jännitys oli päällä kun Kisahallille päin kotiturnaukseen suunnattiin. Uudet pelijärjestelmät otettiin käyttöön vajaan parin viikon treenaamisten jälkeen, eikä niitä oltu päästy kunnolla testaamaan kaikkien turnaukseen tulijoiden kanssa. Yhden passarin järjestelmä onnistui yllättävän hyvin, pieniä huomautuksia aina löytyy, mutta enivei.

Hienosti kumminkin aloitti meidän joukkue erittäin tiukalla pelillä Espoota vastaan, mutta se peli oli kauas unohdettu seuraavien pelien kohdalla. Pelit Kimmoa ja KaVea vastaan menivät niin sanotusti hieman penkin alle. Valmentajien/vanhempien puolelta huokui pieni epätoivo ja hämmennys näissä peleissä, koska meidän tyttöjen pelitahto oli hävinnyt täysin.

Turhautuneisuus ajoi valmentaja Miian "nurkkaan" jäähdyttelemään itseään ja fiiliksiään. Itse taas yritin motivoida tyttöjä parempaan nähtyään nurkassa istuvan Miian. Mikä sitten ikinä oli motivoinut tyttöjä tuomaroidessa, mutta viimeinen peli Pumaa vastaan oli jo tuhat kertaa enemmän lentopallon näköistä kuin kahdessa aiemmassa yhteensä.

Mitään suuria virheitä ei tehty koko turnauksen aikana, se pelitahto ja yritys puuttuivat täysin. What is done is done, joten tästä viisastuttiin ja tämän viikon treeneissä iskostetaan se tahto tyttöjen alitajuntaan! :)

Turnauksen tulokset

Seuraavakaan turnaus ei todellakaan vähennä stressitasoja yhtään. Turnausviikolla ei C junnuilla ole ollenkaan lajitreenejä erinäisistä syitä, joten tällä viikolla sitten hiotaan kaikkien tekniikkaa ja kuvioita mahdollisimman hyväksi!

(Enemmän kuvia turnauksesta Junnu- uutisten alta)