Helsinki Volley kellisti MesTon

15.1.2013

 

HEL Volleyn pelit jatkuivat heti sunnuntaina 13.1 kotiottelulla MesToa vastaan. Tiukka peli päättyi Helsinki Volleyn voittoon 3-1 (25-23, 22-25, 25-22, 25-23).

 

Ensimmäinen erä alkoi MesTon hienoisella hallinnalla. Erän puolivälissä joukkueiden otteet tasaantuivat. Pistetilanteesta 15-15 eteenpäin onnistumiset vaihtuivat vuorotahtiin päättyen kotijoukkueelle 25-23. Verkolla kunnostautui etenkin Mirva ja Sara.

 

Toinen erä alkoi puolestaan kotijoukkueen tahdissa. Etenkin Miran ässäsyöttöputki ja onnistumiset verkolla toivat pisteitä. Erää johdettiin jo mukavan tuntuisesti 20-17. Sitten tuli MesTo hyvillä syötöillä ja vahvoilla hyökkäyksillä. HEL Volleyn takakenttä hapuili ja omat hyökkäykset pehmenivät - erä vieraille 22-25.

 

Kolmannessa erässä kotijoukkue lisäsi tehoja. Hyvän libero- ja passipelin kautta hyökkäykset kulki taas mallikkaasti. Syöttökäsi oli kunnossa puolestaan Katjulla ja Mirvalla ja muutama upea torjunta sai yleisönkin innostumaan. Erä HEL Volleylle 25-22.

 

Myös neljäs erä alkoi kotijoukkueen hallinnalla. Hyökkäyspeli onnistui niin keskeltä kuin laidoistakin. Mira jatkoi hyviä aloitussyöttöjään, Sarinkin ässäsyötöt olivat jo lannistaa MesTon tilanteessa 19-11. Mutta erä ei lopu 20 pisteeseen. Tässä lajissa ja etenkään tällä tasolla ei voi odottaa pisteiden tulevan itsestään. Erän viimeiset pallot ne voittajan ratkaisevat. MesTo heräsi ja innostui takaa-ajoon. HEL Volley sähläsi muutaman pallon peräkkäin ja erän loppu mentiinkin tasatahtiin, 21-21, 22-22. Mirvan ja Sarin tärkeä torjunta toi erä- ja ottelupallon kotijoukkueelle ja Katjun hyökkäys kenttään varmisti otteluvoiton.

 

Viiden pisteen viikonloppu! Kiitos yleisölle viikonlopun mukanaolosta.

Ensi lauantaina 19.1 jatketaan Kisahallissa klo 17.00. Vastaan asettuu Puijo Wolley Kuopiosta. Tervetuloa !