HEL VOLLEYLLÄ VIIDEN ERÄN TAISTELU PISTEISTÄ SUNNUNTAINA

30.1.2013

 

Lihashuolto toimi lauantain pelin jälkeen saunan, avannon ja hieronnan merkeissä. Sunnuntain ottelusta osattiin odottaa tiukkaa vääntöä pisteistä ja niinhän siinä sitten kävikin. Runsaslukuisen ja äänekkäästi omiaan kannustava yleisön edessä pelattiin ajoittain tasokasta lentopalloa.

 

Ensimmäisessä erässä Helsinki Volley meni Sarin syöttövuorolla 4-1 johtoon ja puolestaan Elina Markkasen syöttövuorolla PaKa tasasi pisteet ja meni ohikin. PaKan  Katherine Zulandt hyökkäsi vahvasti ja PaKa karkasi jo 16-20 johtoon. Mutta sitten tuli taas HEL Volleyn vuoro onnistua. Erä lopulta jännittävien vaiheiden kautta Helsinki Volleylle 29-27.

 

Toisen erän alku oli puolestaan PaKan hallintaa. Nopeasti oltiin tilanteessa 1-5 ja tasoissa ensimmäistä kertaa tilanteessa 14-14 ja vielä 18-18. Pientä viivytystä aiheutti PaKan väärä syöttäjä HEL Volleyn aikalisän jälkeen tilanteessa 18-21. Jälleen Katjun ja Silken hyvät hyökkäykset johtivat tasatilanteeseen 23-23. Sitten rajatuomari näki näkyjä pallon antenniin osumisesta ja PaKa sai eräpallon. Erä PaKalle pistein 23-25.

 

Pitkän tauon jälkeen Helsinki Volley näytti jälleen osaamistaan. Mirva ja Mira väläyttelivät keskeltä. Sari hassutti jujuillaan ja Sara hyökkäsi muutaman kerran näyttävästi pallon torjunnankin yli PaKan kenttään. Erä meille 25-18.

 

Vuorotahtiin kun mentiin, niin neljännessä oli taas PaKan vuoro onnistua. HEL Volleyn hyökkäykset karkasivat pitkiksi tai leveiksi. PaKalla tuntui onnistuvan kaikki. Pahimmillaan HEL Volley oli peräti 10 pistettä jäljessä mutta sai lopussa kaunisteltua numeroita. Erä päättyi 20-25 PaKalle.

 

Myös 5. erä oli kaksijakoinen. HEL Volley johti alussa ja puolia vaihdettiin vielä HEL Volleyn johtaessa. Lopussa omat virheet ja etenkin Amy Robertsin hyökkäykset päättivät erän pisteisiin 9-15. HEL Volleyn kannalta erä loppui kesken. Parhaana palkittiin Sari ja tässäkin pelissä maininnan ansaitsee myös Helin liberopeli.

 

Viikonlopun isot pisteet jakautuivat Helsinki Volleylle 4 ja Pallo-Karhuille 2.

 

Helsinki Volley huilaa tulevana viikonloppuna. Lauantaina 9.2 kohdataan MesTo vieraissa ja sunnuntaina 17.2 klo 18.30 Raision Urheilijat Kisahallissa. Tervetuloa mukaan !