D-tyttöjen kotiturnaus

9.2.2013

Alkuvalmistelut sujuivat vauhdilla. Vahtimestarit ystävällisesti auttoivat verkkojen kiristyksessä. Vanhempien tehoryhmät teippasivat rajat lattiaan ja järjestelivät kentät pelikuntoon. Kiitos kaikille avustajille!

Huonosta matkasäästä huolimatta vierasjoukkueet (Savitaipaleen Urheilijat, Kimmo Volley ja Hausjärven Urheilijat) pääsivät perille ja pelit alkoivat ajallaan. Nalen tytöt olivat ensimmäisessä pelissä vielä vähän nukuksissa. Lupaavista välähdyksistä huolimatta tappio HaHu:lle 2-0. Mutta sitten kaksi seuraavaa peliä voitettiin! Viimeinen peli Kimmo Volley:tä vastaan oli jännitysnäytelmä: Nale nousi kolmannessa erässä ohi ja voittoon 16-14!

Upea turnaus tytöiltä! Ensimmäistä kertaa käytössä ollut uusi pelijärjestys (2-paikan passari) toimi hienosti, nähtiin hienoja aloitusten vastaanottoja, todella monta komeaa kolmen kosketuksen hyökkäystä, pahoja syöttöjä ja tiukkaa taistelua. Torjuntojakin näkyi jo, hieno juttu!

Ennen seuraavaa turnausta harjoitellaan erityisesti... sormilyöntejä!