Korsolta loppui veto – Naarasleijonat pelasi voitontäyteisen viikon

17.2.2013

Naarasleijonien kakkosjoukkue jatkoi tällä viikolla pelejään kahdella hienolla voitolla. Torstai-iltana Kisahallilla kaatui Puman ykkösjoukkue suoraan kolmessa erässä, ja lauantai-iltapäivän päätteeksi haettiin pisteet kotiin Korsosta.

Nale2 pelasi Puma 1:stä vastaan  torstaina jo toisen kerran jatkosarjassa. Ensimmäisessä kohtaamisessa voitto tuli Naarasleijonille 3-0, ja sama meininki jatkui kotihallissa. Vastustajan ykköshyökkääjä otti hyvillä suorituksilla joukkuelleen pisteitä, mutta ei onnistunut kannattelemaan heitä voittoon asti. Matsi päättyi Naarasleijonille 3-0 (25-15, 25-20, 25-23).

Lauantaina kakkosjoukkue vieraili Korson Vedon ykkösjoukkueen kotisalissa. Runkosarjan puolella korsolaiset olivat kääntäneet molemmat pelit edukseen, ja Kove myös johti ennen lauantaita jatkosarjan lohkoa Naarasleijonien pitäessä kakkospaikkaa. Kove aloittikin ottelun vahvasti ja meni heti ensimmäisen erän alussa selvään johtoon. Nale paransi peliään hiljalleen, mutta hävisi kuitenkin ensimmäisen erän.

Ensimmäisellä erätauolla Nora oli koutsina tyytyväinen hyviin suorituksiin, mutta ei uskonut tiiminsä olevan vielä parhaimmillaan. Tsemppaus kannatti, ja toisen erän loppupuolella Naarasleijonat pääsivät kunnolla vauhtiin. Hyvä syöttö hankaloitti kotijoukkueen ensimmäisen pallon rakentamista, ja viimeistään terävillä torjunnoilla pakotettiin hyökkääjät virheisiin.

Sanotaan, että peli vasta alkaa kun päästään yli kahdenkymmenen pisteen, ja ainakin lauantaina sanonta piti paikkansa. Läpi toisen ja kolmannen erän Nale oli muutaman pisteen jäljessä, mutta piti pintansa viimeisissä palloissa. Erin 1-3 (25-19, 22-25, 24-26, 14-25) päättyneestä ottelusta jäi päällimmäisenä mieleen mahtava pelifiilis ja huikeat nousut, joiden avulla saatiin tärkeä voitto ja kolme pistettä. Lohkon ykköspaikalle noussut naarasleijonien joukkue pelaa seuraavan kerran torstaina 28.2. kotona Kisiksellä Blues Volleyta vastaan.