HELSINKI VOLLEYN SIJOITUI TOISEKSI NAISTEN 1-SARJAN PÄÄTTEEKSI

26.2.2013

 

Helsinki Volley sijoittui toiseksi naisten ykkössarjan päätteeksi. Näin viime kauden kolmas sija parani pykälällä ylöspäin. Hopea ei ole häpeä, etenkään kun HEL Volley voitti ylemmässä jatkosarjassa ainoana joukkueena ykköseksi tulleen Kuusamon Pallo-Karhut puhtaasti 3-0. Vieläpä heidän kotisalissaan. Helsinki Volley jäi lopulta sarjataulukossa ainoastaan pisteen päähän sarjakärjestä. Liigajoukkueetkin mukaan laskien Helsinki Volley on siis 10. sijalla Suomessa ja ykkösenä mikäli mukaan lasketaan ainoastaan kotimaisin voimin pelaavat joukkueet. 

Viikonloppuna musculus gluteus maximukset saivat ehkä eniten rasitusta, kun HEL Volley istui runsaat 1000 km ensin lauantaina Kuopion suuntaan ja takaisin ja sitten puolikkaiden yöunien jälkeen Raisioon ja takaisin. 

Puijo Wolleyn taktiikka alkoi jo reippaasti ennen ottelua. Matkalla jäykistyneet nivelet saivat vielä pitkään kylmähoitoa seisoskelusta ulkona lukittujen ovien takana. Ensimmäisessä erässä se vielä näkyi (25-14) mutta toinen ja kolmas erä (21-25, 13-25) mentiinkin sitten HEL Volleyn komennossa. Neljäs erä oli puolestaan kotijoukkueen hallintaa (25-15). Myös viides erä kotijoukkueelle (15-13) ja koko ottelu 3-2. Helsinki Volleyn parhaana palkittiin passari Sari. 

Kotimatkalla siirrettiin ajatus vähitellen RaisUn kohtaamiseen. Ensimmäinen erä HEL Volleylle 23-25. Toinen RaisUlle 25-13. Pitkällä tauolla valmennukset ohjeet ja kokemuksen syvällä rintaäänellä tehty varsin suoraviivainen joukkueen herättely toi toivotun tuloksen. Kaksi seuraavaa erää Helsinki Volleylle pistein 15-25 ja 17-25 ja koko ottelu 1-3. Parhaana palkittiin Silke. 

Helsinki Volley kohtaa puolivälierissä Ylöjärven Ryhdin, joka voitti alemman jatkosarjassa oman lohkonsa ylivoimaisesti. Ensimmäinen ottelu pelataan sunnuntaina 3.3 klo 15.00 alkaen Ylöjärven Urheilutalolla ja toinen ottelu tiistaina 5.3 klo 19.15 alkaen Töölön Kisahallissa. Otteluiden voittaja etenee välieriin. Mikäli voitot menevät tasan pelataan tiistain ottelun jälkeen vielä ns. kultainen erä ja sen voittaja etenee välieriin.

Tervetuloa kannustamaan  !