HELSINKI VOLLEY VÄLIERIIN

6.3.2013

Tunnelmia Helsinki Volley-Ylöjärven Ryhti -ottelusta 5.3.2013

Helsinki Volley voitti myös toisen puolivälieräottelun Ylöjärven Ryhtiä vastaan ja eteni näin liigakarsinnan välieriin. Väierävastustaja selviää tänään keskiviikkona kun muut puolivälieräparit pelaavat toisen ottelunsa.

Ottelu Ylöjärven Ryhtiä vastaan alkoi Helsini Volleyn täydellisellä hallinnalla. Pahat syötöt ja hyvät hyökkäykset upposivat yksi toisensa jälkeen vierailijoiden kenttään. Silke ja Mirva jatkoivat sunnuntain pelistä tuttuja upeita torjuntojaan. Kaikki sujui eräpallotilanteeseen saakka - ehkä jälleen kerran - liiankin helposti. Nimittäin sitten Ryhti heräsi ja onnistui nappaamaan useita pisteitä ennenkuin HEL Volley sai sen ainokaisen puuttuvan ja erävoittoon oikeuttavan pisteensä. Erä päättyi lukemiin 25-17.

Ylöjärvi oli päässyt näin otteluun mukaan ja toinen erä mentiinkin tasaisemmissa merkeissä. Pelattiin paljon pitkiä palloja ja molemmmin puolin hyvää puolustuspeliä. Erä lopulta Helsinki Volleylle 25-20.

Kolmannen erän alkupuolisko oli Ryhdin hienoista hallintaa. HEL Volley sai eron kurottua kiinni tilanteessa 20-20. Loppuerän pisteet päättäväisesti kotiin hyvällä verkkopelillä ja lopulta Saran ovelalla hyökkäyksellä 25-21. Koko ottelu 3-0. Parhaana palkittiin vieraiden Liisa Hurskainen ja kotijoukkueesta läpi ottelun tasaisen tehokkaasti pelannut Mirja Tuure.

Yleisöä oli mukavasti paikalla. Vähitellen alkaa pääkaupunkiseudun lentopalloväki löytää tiensä Töölön Kisahalliin ja Helsinki Volleyn kotiotteluihin. Kiva juttu. Kiitos kannustuksesta. Nähdään välierissä.