Kakkosjoukkue jatkaa neljännesvälieriin kahdesta tappiosta huolimatta

11.3.2013

Nale 2 oli varmistanut paikkansa kakkossarjan jatkopeleissä jo ennen viime viikon kahta viimeistä ottelua. Torstaisessa pelissä Koven ykkösjoukkuetta vastaan ja sunnuntai-illalla Karhulassa ratkaistiin ainoastaan lopulliset sijoitukset lohkon kolmen parhaan joukkueen välillä.

Torstain ottelussa Nalen ja Koven välillä pelattiin täydet viisi erää. Molempien joukkueiden peli oli vaihtelevaa. Välillä mentiin naarasleijonien komennossa, välillä korsolaiset hallitsivat peliä. Nale horjutti Koven vastaanottoa kovilla syötöillä, ja korsolaiset vastasivat terävillä suorituksilla verkoilla. Ensimmäiset neljä erää olivat tiukkoja, mutta viidennessä erässä Kove käänsi uuden vaihteen päälle ja kirjaututti selkeän erävoiton. Ottelu päättyi 2-3 (27-25, 21-25, 19-25, 25-23, 8-15).

Sunnuntaina kakkosjoukkue matkusti Karhulaan sairastumisten vuoksi normaalia pienemmällä kokoonpanolla. Panoksena ottelussa oli Nalen kannalta lohkon ykkössija, vaikka varmistetulla kakkospaikalla jo tiedettiinkin pelien jatkuvan vielä kohti ykkössaarjan karsintoja. Ensimmäsessä erässä Naarasleijonat käyttivät kynsiään tosissaan ja veivät erävoiton helpohkosti. Seuraavissa erissä Karhulan nuori joukkue oli kuitenkin vahvempi. Nale kärsi ajoittain huonosta nostosta, ja vastustaja puolusti sen verran tehokkaasti, etteivät hyvätkään hyökkäykset uponneet kenttään. Karhula otti erien viimeiset pisteet itselleen, ja ottelun loppulukemiksi jäi 3-1 (20-25, 25-18, 25-19, 27-25).

Lohkosta sekä Nale 2 että Kove 1 jatkavat vielä pelejään. Naarasleijonat saavat seuraavaksi vastaansa Raision Urheilijat neljännesvälierissä.