C- tyttöjen kotiturnaus

12.3.2013

Jälleen koettiin pitkän turnaustauon jälkeen erittäin laaja kirjo tunteita ja tilanteita. Omassa porukassa koettiin pelillisesti niin huippuhetkiä kuin sitten pohjallakäyntejäkin. Liekö kotiturnauksen paineet kasaantuneet junnuillemme?

Hienosti oli myös vanhempia katsomassa tyttöjen pelaamista lauantaina. Myös D tyttöjen puolelta oli yksi tyttö eksynyt seuraamaan pelejä. Tieto ei kuulemma turnauksesta ollut liikkunut hänelle asti, mutta mielellään hän siihen jäi kannustamaan. Ei kuulema nyt tarvinnut maata teeveen edessä kun oli kannustamassa. :)

Huono turnaus ei kuitenkaan ollut, koska jokaisen joukkueen saalis oli yksi voitto ja yksi tappio. Tulospalvelun mukaan jokaisen joukkueen pistesaaliskin oli tasan 89-89 pistein. Enpä muista, että omalla kohdallani junnuna olisi tullut hirveän usein täysin tasatulosta.

Pientä haparointia oli peleissä, mutta hienosti tytöt tsemppasivat itsensä yhteen voittoon. Nyt seuraava turnaus onkin 23.3 ja meidät, Korson Veto ja Espoo Lentis oli arpomalla jaettu seuraaviin lohkoihin. Tällä hetkellä seuraavassa turnauksessa on tutut joukkueet vastassa.

Lohko 3C

Tästä on edelleen hyvä jatkaa seuraaviin turnauksiin ja kesällä Power Cupiin.