Naarasleijonien kausi kakkossarjassa päättyi hienon nousukarsintasarjan jälkeen

14.4.2013

Naarasleijonien kakkosjoukkue pelasi kauden viimeisen ottelunsa sunnuntaina 14.4. Salossa Viestiä vastaan. Ottelussa Nalella oli vielä hyvät mahdollisuudet päästä karsintasarjan viimeiselle kierrokselle ja kiinni nousupaikkaan, kun edellinen ottelu Kisiksellä oli päättynyt kotijoukkueen selvään 3–0 voittoon. Saloon lähdettiin kuitenkin hiukan vajaalla kokoonpanolla, ja vastassa oli aivan erilaista peliä esittänyt Salon joukkue.

Salolaiset lähtivät heti ensimmäiseen erään kovalla temmolla täyden katsomon kotiyleisön kannustamana. Viesti voittikin kaksi ensimmäistä erää selvästi, ja Naarasleijonilla kesti aina kolmanteen erään asti päästä peliin mukaan. Kolmanteen erään Nale muutti pelijärjestystään, ja uudet kuviot osoittautuivat sen verran tehokkaiksi, että kolmas erä voitettiin selvästi. Neljännen erän kotijoukkue käänsi kuitenkin taas edukseen, mikä tarkoitti ottelusarjan tasoittumista ja ratkaisun siirtymistä kultaiseen erään. Ottelun numeroiksi jäivät 3–1 (25–14, 25–15, 15–25, 25–17).

Viestin nuori joukkue pelasi läpi ottelun tasaisesti ja varmasti. Hakkuripeli toimi moiteettomasti ja pallo nousi vastaanotosta hyvällä prosentilla passarin käteen. Naarasleijonilla peli oli vaihtelevampaa, ja erityisesti vastaanotossa jäätiin välillä jälkeen. Ratkaiseva kultainen erä oli kuitenkin tiukkaa kamppailua aina viimeisille pisteille asti. Muutama virhe väärässä paikassa vei voiton kotijoukkueelle lopulta eräpistein 25–22.  

Kakkosjoukkueelle pelitulos tarkoitti kuluvan kauden päättymistä. Tappio jäi tietysti harmittamaan, mutta kokonaisuutena joukkue ylitti tavoitteensa ja erityisesti keväästä jäi mieleen paljon hienoja pelejä ja hienoja suorituksia. Nale 2 kiittää kaikkia menossa mukana olleita, valmennusjohtoa, huoltajia ja tukijoukkoja, ja suuntaa katseensa kesähiekoille :).