Nale D-tytöt Mikkelin Power Cupissa

10.6.2013

Viimeinkin se koitti...Power cup! Torstaina päästiin majoittumaan Lyseon koululle Mikkeliin. Tytöt laittoivatkin nopeasti yösijat kuntoon ja päästiin lähtemään kohti pelikenttiä.

Pelikenttä missä pelailtiin löytyikin helposti ja saatiin iloksemme laitimmainen kenttä. Sinne olikin helpompi pystyttää kisakatsomo :)

Ekassa pelissä meitä oli vastassa tuttu joukkue kaudelta ja tytöt taistelikin ensimmäisen erän hyvin. Hävittiin silti päivän molemmat pelit selvästi 2-0. Tytöt hoiti keskellä päivää tuomarointivuorot lahjakkaasti pois ja valkku sai olla ylpeä tytöistä.

Illalla vielä avajaiset torilla, jätskii, aurinkoo ja mukavaa yhdessä oloa.

 

Perjantaina meillä oli edessä kolme peliä ja yksi tuomarointi. Tuomarointi vuorolaista aluksi vähän jännitti, mutta innostui lopulta tehtävästään. Kaksi ekaa peliä hävittiin taas selvästi 2-0. Vaikka kovasti yritettiin tsemppailla niin putki vaan jatkui. Kolmannesta pelistä otettiin sentään yks erävoitto kotiin ja siihen sitten hyyty Nalen tytöt.

Sit nopeesti koululle vaihtaa tamineet niskaan ja suuntana se odotettu Visulahti. Päästiin perille niin alkoi sataa ja sade piti meille seuraa koko illan. Noh tytöt tykkäs uida ja valkku istu sateenvarjon alla kahvilassa :) Sit lähdettiin koko poppoo hieman etuajassa taksilla takas koululle hieman kastuneena. Oli kiva päivä taas.

 

Lauantai päivä ja päästiin pelikentille....valkku tajus liian myöhään että pallot jäi koululle. Mitä tästä opimme valitse pallovastaava aina edellisenä päivänä! Onneks huoltajamme kipaisi pallot ja kerettiin ottaa pallotuntemusta ennen pelejä. Voisi sanoa, että tämä päivä alkoi huonosti ja päättyi upeasti NELJÄÄN selvään VOITTOON. Ei ainuttakaan tappiota; hyvä tytöt! Tänään tytöt pelasi loistavaa peliä!

Illalla kisadisco, mutta tytöt lähti mieluummin saunomaan, syömään grilliherkkuja ja UIMAAN! Aivan upea päivä takana ja valkku erityisen ylpeä tytöistä.

 

Viimeinen päivä edessä ja viimeiset kolme peliä. Ensin otettiin selvä voitto. Toisessa pelissä vastassa eilis päivän joukkue, mutta tänään tytöt ei jaksanu, kun ottaa yhden erävoiton. Iso harmi. Onneks vietiin päivän vika peli kuitenkin voittoon, vaikkakin niukasti. Sijoituttiin lopulta tiikeri sarjassa 67/91.

Sit lähdettiin pakkaamaan ja pizzalle koko konkkaronkka. Massut täynnä oli hyvä lähtee kotimatkalle!!

 

Valkku Mira tahtoo kiittää kaikkia mukana olleita, erityisesti Saga, Selma, Sara A, Sara O, Lumi ja Ida-Nina kiitos aivan upeasta reissusta. Olette parhaita, kun vain haluatte olla!