C-tytöt leirillä Kisakalliossa 27.-29.9.2013

29.9.2013

Leiriläiset Kisakalliossa :)

C-tyttöjen joukkue suuntasi syyskuun viimeisenä viikonloppuna joukkueen yhteiselle leirille Kisakallioon. Matkaan lähti myös seuran D-tytöt. Harmillisesti vain D-tyttöjen joukkueeseen oli iskenyt flunssa, joten heiltä ei koko joukkuetta mukaan saatu. Mutta C-tyttöjä lähti mukaan 12 pelaajaa eli lähes kaikki.

Viikonlopun aikana treenattiin niin sisällä kuin ulkonakin. Pääpaino leirillä oli yhteishengen kohottaminen ja joukkuepelin hiominen. Molemmat tavoitteet täyttyivät todella hyvin. Leiriltä saatiin parannettua kuusikkopelaamista todella paljon ja tuntui, että jokainen pelaaja oppi lentopallosta paljon viikonlopun aikana. Lentopallon lisäksi leirillä kohotettiin yhteishenkeä leiriolympialaisten muodossa. Voittajaksi leiriolympilaisissa selvisi joukkue E, jossa kisasivat Veera, Louna, Sara, O ja Mira. Kaikki tsemppasivat kyllä hienosti toisiaan parhaaseen suoritukseen.

Urheilun lisäksi leirillä C-tytöt miettivät kauden tavoitteitaan, joukkueen yhteisiä sääntöjä ja julkistettiin kauden kapteenit. C-tyttöjen kapteenina toimii Louna ja varakapteeniksi valittiin Idil. Molemmat pelaajat ovat kapteeniutensa ansainneet.

Mukava ja raskas viikonloppu päättyi kivoihin leiripeleihin, missä kaikki pelaajat tsemppasivat hyvin. Kaikki saivat onnistumisia ja pelikaveria kannustettiin. Leiri oli todella onnistunut, mistä on hyvä jatkaa kautta eteenpäin ja suunnata katseet C-tyttöjen ensimmäisiin sarjapeleihin.

Kiitos kaikille leirille osallistuineille pelaajille eli C-tytöille Miralle, Lounalle, Saanalle, Chrisselle, Idilille, Saaralle, Venlalle, Olivialle, Saralle, Veeralle ja Emmalle, sekä B-ikäiselle Siirille ja D-ikäisille Saralle ja Ida-Ninalle.