C-tyttöjen leiri kapteenin sanoin

4.10.2013


C-tytöt Kisakalliossa 27.-29.9

” Stadista me tullaan, kovia me ollaan, loppuun asti pelataan ja sitten vasta relataan! Naarasleijonat – grauh!”

Perjantai-iltapäivänä lähdettiin koko porukalla Kisikseltä bussilla kohti Kisakalliota. C-tytöistä lähes kaikki olivat päässeet lähtemään, kun taas D-tytöistä vain muutama oli matkassa

Noin tunnin matkan jälkeen saavuimme Kisakallioon. Huonejako tehtiin heti alkuun, samoin purkaminen ja illan treeneihin valmistautuminen. Päivän päätteeksi tarjoiltiin iltapalaa ja oli pieni vapaa-aika talolla.

Lauantai oli leirin kiireisin päivä – ohjelmaa oli laitettu koko päivälle. Aamulla heräsimme seitsemän maissa ja kävimme syömässä urheiluhallin hyvää ruokaa. Päivällä eteläisen alueenpäällikkö Teemu Niemelä piti treenit sormi- ja hihalyönneistä. Iltapäivä meni kokoukseen (kapteenin valinta, pelipaikat yms) ja kisailuihin, joissa myös aiemmin mainittu kannustushuuto loihdittiin. Illalla oli vielä erilliset treenit C- ja D-ikäsille. Sitten nukuttikin pitkän päivän jälkeen!

Viimeinen leiripäivä oli haikea, mutta hyvä päätös kivalle leirille. Aamu meni samalla kaavalla kuin edellinenkin. C-tytöistä napsastiin uusi joukkuekuva ja vapaa-aikaa oli lomitettu pitkin päivää. Päivän kohokohta oli Ilonan lajianalyysin jälkeiset leiripelit, jotka pelattiin leirin lopuksi.

Leiri oli monipuolinen, josta varmasti opimme paljon ensi kautta varten. Yhdessäkin viikonlopussa pystyimme oppia yllättävän paljon!

(Mukana olivat C-tytöistä Mira, Emma, Olivia, Saana, Christiana, Venla, Saara, Veera, Idil, Sara A, Louna ja  Siiri sekä d-tytöistä Sara O ja Iidis.)