C-tyttöjen kauden avausturnaus

12.10.2013

C-tyttöjen kauden ensimmäinen turnaus pelattiin aurinkoisena syyspäivänä Puistolassa PuMa:n emännöimänä 12.10.2013. Turnauksessa pelasivat PuMa:n kaksi joukkuetta, EsLe, KoVe ja Nale.

Nale matkusti Puistolaan 10 pelaajan voimin tavoitteenaan joukkueena tsemppaaminen ja oman peliroolin omaksuminen. Joukkue saalisti päivän neljästä ottelusta yhden voiton ja kolme opettavaista tappiota. Joukkueen peli kehittyi turnauksen aikana paljon ja valmentajia erityisesti mielytti se, että pelaajat yrittivät tehdä peleissä niin asioita mitä treeneissä on harjoiteltu. Turnaukseen asetetut tavoitteet toteutuivat hyvin ja oli mukava huomata, että kaikki pelaajat yrittivät parhaansa. Turnaus sujui todella hyvin siihen nähden, että joukkue pelasi tällä kokoonpanolla ensimmäisen kerran ja lisäksi peli oli ensimmäinen uusien valmentajien johdolla. Joukkue esitti ajoittain vahvaa syöttöpeliä ja uhrautuvaa puolustusta sekä oli kiva huomata, että torjuntapeli näytti ajoittain toimivan.

Kaikki pelaajat pelasivat hyvin, mutta erityismaininnan saa Louna, joka tsemppasi takakentän puolustuksessa esimerkillisesti ja näytti muutenkin kapteenin leijonan sydäntä jokaisessa pallossa. Lisäksi erityismainin saa Saara, joka esitti rohkeaa pelaamista elämänsä ensimmäisessä lentispelissä.

Turnauksesta on hyvä jatkaa parisen viikkoa treenaamista ja valmistautua sitten pikkuhiljaa seuraavaan turnaukseen mikä pelataan 26.10 Lohjalla.