NaLe2 jatkaa lohkoykkösenä

25.10.2013

 NaLe 2 pelasi sunnuntaina 20.10 kotiottelun kisahallilla PuMa 3:a vastaan. Kotijoukkue näytti vieraille kaapin paikan jo ensimmäisestä erästä lähtien ja peli oli ohi kolmannen erän jälkeen.

Ensimmäisen erän alku mentiin rinta rinnan, mutta pian kotijoukkue lämpeni peliin ja kuroi mukavan etumatkan vieden erän lopulta lukemin
25-18. Toiseen erään lähdettiin hieman erilaisella kenttäkokoonpanolla. Erä oli hyvin saman kaltainen kuin ensimmäinen, mutta nyt etumatka vierailijasta saatiin aikaiseksi jo erän alussa. Painava syöttö auttoi NaLea pitämään etumatkansa ja toinen erä loppui taas kotijoukkueen voittoon vielä hiukan selkeämmin lukemin, 25-15.
NaLe ei laskenut tasoaan vielä kolmannessakaan erässä ja näytti heti erän alusta alkaen varmoja otteita. Tähänkin erään tehtiin kenttäkokoonpanoon muutoksia ja edelleen peli näytti sujuvan vahvasti. NaLe2 voitti erän lukemiin 25-16, päättäen samalla koko ottelun tulokseen 3-0 (25-18, 25-15, 25-16).

NaLe2:n joukkuepeli näytti taas menneen askeleen eteenpäin. Kaikki pääsivät pelaamaan ja vaikka miehitys kentällä vaihtelikin, ei epäselviä tilanteita tai sekaannuksia juuri nähty. Hyvästä joukkuepelistä ja vahvoista otteista huolimatta leijonien murina oli tällä kertaa hieman vaimeaa. Ehkä ensi sunnuntaina, kun NaLe2 kohtaa Tapanilan erä 1:n Suutarilan monitoimihallilla klo 18.30, kuuluu leijonien karjahtelu jo kauas.