C-tytöt taistelivat Lohjalla

26.10.2013

C-tytöt

Kauden toiseen turnaukseen C-tyttöjen joukkue matkusti Lohjalle. Siellä vastaan asettuivat HoTa, SalVi ja A-Volley. Tiedossa oli kolme ottelua, joihin lähdettiin tavoittelemaan hyviä suorituksia joukkueena.

Joukkue hävisi kaksi ensimmäistä ottelua numeroin 2-0, mutta lopputulos ei kerro koko totuutta pelistä, sillä ajoittain joukkue pelasi todella hyvin ja puolusti uhrautuvasti. Ainoa, mitä valmentajat olisivat peleissä kaivanneet lisää oli äänenkäyttö kentällä, että kuka pallon nostaa. Varsinkin toinen hävitty ottelu (SalVia vastaa) oli joukkueelta tämän syksyn parasta peliä, vaikka tappio tulikin.

Päivän viimeiseen otteluun A-Volley:ta vastaan lähdettiin hakemaan voittoa ja säilyttämään toisessa pelissä saatu tsemppi-ilme. Ensimmäinen erä ei kyllä joukkueelta kulkenut oikein mitenkään, ainoa hyvä asia erässä olivat Nalen aloitus-syötöt. Toisessa erässä joukkue oli jo melkoisessa sillassa olen häviöllä erää parhaimmillaan jo seismän pistettä, mutta joukkue käänsi tiukan erän loistavalla tsempillä itselleen, joten ottelussa mentiin kolmanteen erään. Viimeisessä erässä joukkue pelasi kuin unelma ja kaikki onnistuivat todella hyvin tekemisissään kentällä. Joten Nale poistui kentältä 2-1 voitto taskussa ja kotiin lähdettiin hymyissä suin.

Turnauksessa oli mukava huomata, että joukkueen peli on kehittynyt edellisestä turnauksesta. Viime turnauksessa tökkinyt aloitus-syöttö sujui nyt paljon paremmin ja muutenkin treeneissä tehdyt asiat näkyivät kentällä. Verkolla pelaaminen näytti valmiimmalta ja puolustuksessa palloja nousi hyvin passarille. Parannettavaa joukkueella on hyökkäyksissä siinä, että aina ei tarvitse lyödä, vaan joskus voi myös sijoittaa jujulla tai sormilla takakentälle. Silloin kuin takakentälle muistettiin sijoittaa, niin pisteitäkin saatiin. Koko joukkue tsemppasi hyvin, mutta eirityisesti Millie viimeisen pelin rohkea ja tehokas pelaaminen ja hyvät syötöt auttoi joukkueen voittoon ja ilahdutti todella paljon valmentajia. Toisen erityismainnin saa Chrisse, jonka puolustus pelaaminen on kehittynyt huimasti ja hän tsemppasi hyvin kentällä nostaen palloja hyvin passarille.

Huomenna sunnuntaina joukkue viettää ansaittua vapaapäivää lentopallosta ja jatkaa sitten ensi viikolla treenaamista kohti seuraavaa turnausta, joka pelataan 16.11.2013.