Kakkosjoukkue väänsi kolme pistettä Erältä

27.10.2013

Naarasleijonien kakkosjoukkue pelasi hieman haparoiden sunnuntai-illalla Suutarilassa, mutta otti kuitenkin Tapanilan Erän ykkösjoukkueesta 0-3 rutiinivoiton. Joukkueen peli oli aika ajoin näyttävää, mutta välillä sorruttiin helppoihin virheisiin erityisesti syötöissä ja hyökkäyksissä.  

Runkosarjan ensimmäisen kierroksen viimeinen ottelu oli kokonaisuudessaan tasaista vääntöä Erä N1:n ja Nale 2:n välillä. Eräläiset puolustivat hyvin ja saivat pitkillä aloitussyötöillä horjutettua Naarasleijonien vastaanottoa. Puolustuksissa ja välipalloissa olisi Nalen puolella myös kaivattu sekä tarkkuutta että parempaa yhteispeliä. Verkolla Nale oli kuitenkin läpi pelin selvästi vahvempi. Erityisesti Heidi Olkkonen ja Elli Sillanpää takoivat nelospaikalta ja keskeltä pisteitä hyvillä tehoilla.

Tulospalvelu näytti ottelua pelatuksi jo lauantai-illalla Erän 3-1 voitolla. Virallisten lukemien korjausta odotellessa voidaan olla tyytyväisiä kolmeen pisteeseen ja lähteä hakemaan uutta vauhtia parin viikon pelitauolta. Seuraavan kerran Naarasleijonat pääsee tuomarin pillin ja samalla kotiyleisön eteen sunnuntaina 17.11. Kisahallilla klo 15 alkaen. Tervetuloa kannustamaan!