Nalen tytöt EM-kisatunnelmissa Tanskassa

6.11.2013

Nalen tytöille tarjoutui yllättäen mahdollisuus lähteä Tanskassa pelattaviin EM-kisoihin seuraamaan puolivälierien Suomi-Italia peliä.

Tieto mahdollisuudesta saatiin Lentopalloliitosta klo 14 :00 tienoilla ja klo 15:00 jälkeen nalelaisia oli jo innokas joukko kasassa. Mukaan lopulta mahtui 6 nopeinta ilmoittautunutta: Siiri Öhman, Venla Jusslin, Veera Ollikainen, Louna Pajunen, Saana Reinilehto sekä Kia Neuvonen.

Tässä tyttöjen tunnelmia ja muutama otos kisatunnelmista:

"Oli tosi mahtava reissu! Oltiin kaikki tosi yllättyneitä ja innoissamme kun saatiin kuulla että meillä on tällanen tilaisuus! En oo aikasemmin ollut katsomassa Suomen maajoukkueen peliä, niin oli siinäkin mielessä uusi kokemus. Meillä oli tosi hauskaa koko matkan ajan ja ylipäätään kaikilla oli tosi hyvä kisafiilis! Matka oli todella hyvin järjestetty (kyydit, ruokailut, fanikamat yms). Ensin lennettiin Billundin lentokentälle, josta oli bussikuljetus Århusiin. Siellä me syötiin ja sitten alkoikin jo peli. Oli tosi jännä matsi ja kaikki kannusti ihan täysillä. Vaikka Suomi hävisikin, niin oli silti tosi hyvä tsemppi koko pelin ajan. Pelin jälkeen päästiin vielä tapaamaan joitain pelaajia ja ne jakoi nimmareita ja otettiin pari valokuvaakin niiden kanssa. Sitten lähdettiinkin jo takaisin kotiin. Oli kyllä ihan paras päivä meillä kaikilla! :)"