Helsinki Volleylle voitto ja tappio

13.11.2013

 

HELSINKI VOLLEYLLE VOITTO JA TAPPIO

 

Helsinki Volleyn pelasi jälleen tuplaviikonlopun. Tällä kertaa pistepussi karttui vain kolmella pisteellä, kun Kausalan Yritys kaatui lauantaina näytöstyyliin, mutta sunnuntaina puolestaan Raision Urheilijat veivät koko tarjolla olleen pistepotin mukanaan. Runsas sata lentopallon ystävää löysi tiensä Töölön Kisahalliin kumpanakin päivänä. Yleisömäärä on tuplaantunut viime kaudesta, joten oikeaan suuntaan ollaan menossa täällä pääkaupunkiseudulla - hitaasti, mutta varmasti.

 

Lauantain otteluun lähti hyvin latautunut kotijoukkue ja peli olikin parasta mitä tällä kaudella on nähty. Pallot nostettiin passarille helposti ja Sarin (Tauriainen) oli ilo jaella passeja koko hyökkäysrintamalle tasaiseen tahtiin. Hyökkäykset päätettiin Silken (Niskala) johdolla kenttään yksi toisensa jälkeen. Kausalan hyökkäysyritykset pysähtyivät HEL Volleyn torjuntaan tai upeasti pelannut ja parhaana palkittu libero Heli (Kakko) nosti ne takaisin peliin. Erät 25-20, 25-16, 25-16.

 

Sunnuntaina meno jatkui samanlaisena. Ensimmäinen erä Helsinki Volleylle peräti 25-11. Sitten alkoi Raision näytös. Hyvällä taktiikalla sai Raisio rikottua Helsinki Volleyn pelin eikä kotijoukkue enää löytänyt pelin punaista lankaa sen kerran menetettyään. Vaihtopenkiltäkään ei apuja tällä kertaa löytynyt ja niinpä Raisio tykitti pisteet 23-25,17-25, 22-25 taululle ja vei ottelun 1-3.

 

Viikko treeniä jälleen ja sunnuntaina matkaamme kohti Tamperetta ja Kaukajärveä. Siellä odottaa rakas vihollinen MesTo, joka lokakuisella Kisahallin keikalla sai mukaansa yhden pisteen, kun ottelu HEL Volleytä vastaan päättyi lukemin 3-2. Kaikki tiedämme mitä vastassa on, keskittyminen täytyy olla taas huipussaan, kun lähdemme Manseen pisteidenryöstöretkelle.

 

Kotiyleisö voi puolestaan keskittyä jo seuraavaan viikonloppuun. Silloin pelataan taas tuplasti. Hämeenlinnalainen Team Tawast Volley tulee Kisahalliin lauantaina 23.11. Ottelu alkaa poikkeuksellisesti vasta klo 18.00.

Sunnuntaina 24.11 HEL Volley pelaa runkosarjan ja tämän vuoden viimeisen kotiottelunsa klo 16.00. Vieraaksi saapuu Vampulan Urheilijat, joukkue, joka koostuu liigakokemusta omaavista pelaajista. Vampulassa pisteet jaettiin erin 3-2. On revanssin paikka ja viimeinen mahdollisuus lyödä yleisöennätys tälle vuodelle. Haastetta siis sekä joukkueelle että yleisölle !