C-tytöt voitokkaana Heinolassa

17.11.2013

Takninen syöttö lähdössä
C-tyttöjen taisteluilme Heinolassa 16.11.2013

C-tytöt matkasivat kauden kolmenteen turnaukseen Heinolaan 16.11.2013. Heinolaan lähdettiin 11 pelaajan, kahden valmentajan ja viiden kannattajan voimin. Päivän aikana oli tiedossa neljä peliä ja vastaan asettuivat kotijoukkue Myllyojan Masters, Karhulan Veikot, Karkkilan Pojat ja jo kertaalleen tällä kaudella kohdattu PuMa Spirit.

Nale esitti tämän kauden parasta lentopalloa tähän menessä ja saalisti upeasti kolme hienoa voittoa erälukemin 2-0 (Mastersista, KaPo:sta ja PuMa:sta), joissa voitot tulivat upealla joukkuepelillä ja hyvillä aloitus-syötöillä. Päivän ainoa tappio kärsittiin KaVe:lle niukasti 2-1, tällä kertaa taistelu ei vain riittänyt, mutta kaikki taistelivat kyllä hienosti.

Päivään lähdettiin kahdella teemalla, mitkä olivat taktinen syöttö ja torjuntapeli. Esimmäinen teema onnistui todella hyvin, koska pelaajat uskalsivat kokeilla vaikeita syöttöjä takakulmiin ja etukentälle. Saimme myös paljon pisteitä vahvalla syötöllä. Viime aikoina treeneissä joukkue on hionnut syöttöpeliään ja tämä näkyi peleissä. Hyvä tytöt! Toinen teema torjunta, onnistui aina välillä kun muistettiin pitää kädet tiukkana verkolla ja ajoittaa hyppyä oikein.

Koko joukkue pelasi upeasti ja valmentajat voivat olla joukkueestaan ylpeitä, mutta erityisesti joukkueen passarit Sara ja Veera passasivat joukkuetovereilleen hyviä palloja ja uskalsivat ottaa myös itse ratkaisuja kentällä.

Kiitos myös pienelle mutta äänekkäälle kannustusjoukkolle, teitte katsomosta Nalelle yhden pelaajan lisää!

Turnauksesta on hyvä jatkaa iloisella mielellä treenaamista.