NaLe 2 päätti syyskautensa lohkovoittajana

7.12.2013

NaLe 2 päätti syyskautensa sunnuntaina 24.11 Laajasalon palloiluhallilla.
Vastassa oli siis Laajasalon Voima 1, josta ei tällä kertaa näyttänyt olevan NaLelle haastajaksi.

Ensimmäistä erää pelattiin NaLen niukalla johdolla, kunnes erän lopuilla piste-ero repesi ja NaLe vei erän pistein 25-19. Kuten ensimmäisessäkin erässä, NaLe lähti toiseen erään vahvalla syötöllä, eikä lopputuloksesta jäänyt mitään epäselvää. NaLe vei toisen erän jo selvemmin, 25-12. Kolmannessa erässä NaLe jatkoi vahvaa kulkuaan ja kun peliaika alkoi olla tunnin mittainen, lopetti NaLe kolmannen erän pisteisiin 25-11 ja voitti pelin lukemin 3-0.

NaLe voitti lohkonsa melko selkeästi 22:n pisteen saaliilla. Toiseksi tuli Helsingin Kiri-60 N2, johon eroa tuli lopulta 5 pistettä. Kolmanneksi tulleeseen Laajasalon Voima ykköseen eroa tuli kymmenen pisteen verran.
Keväällä pelit kovenevat, kun NaLe 2 jatkaa ylempään jatkosarjaan. Toivottavasti syksyllä aloitettu vahva voittoputki jatkuu myös silloin.